Don Top

Don Top beoordelingen (78)

• Review door Corien, Den Haag
    Beoordeeld op 8 mei 2024

Bedakt voor je positieve review.

Reactie geplaatst 8 mei 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wassenaar
    Beoordeeld op 5 mei 2024
    Elektrische bedrading: Reparatie
    Wat leek op een eenvoudige vervanging van de aardlekschakelaar werd een pittige klus om oorzaak van kortsluiting te vinden. Patrick heeft stap voor stap geanalyseerd waar het probleem vandaan kwam én uiteindelijk opgelost. Ik denk dat menig vakman weg was gelopen van deze klus (eigenlijk oplossen van problemen veroorzaakt door een andere elektricien) maar Patrick rustte niet tot de oplossing. Ik ben dan ook zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden 😊
    (Bewerkt op 6 mei 2024)

Hartelijk bedankt voor uw review.

Reactie geplaatst 6 mei 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemstede
    Beoordeeld op 2 mei 2024
    Groepenkast installeren of vervangen: 4 groepen; Extra groep instal...
    Zeer snelle en professionele reactie, met direct uitgebreide informatie over de werkzaamheden en de prijs. Binnen 24 uur aanwezig. Patrick is heel aardig, denkt goed mee en komt met pragmatische oplossingen. Heeft de opdracht naar meer dan tevredenheid uitgevoerd. Keurig gewerkt. Wat een topper! Kunnen wij van harte aanbevelen!
    (Bewerkt op 3 mei 2024)

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de werkzaamheden.Bedankt voor je hart verwarmende woorden Als er ooit iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om jou van dienst te zijn. Nogmaals, hartelijk dank voor je positiviteit en voor het delen van jouw ervaring. Met vriendelijke groet, Don Top Patrick

Reactie geplaatst 3 mei 2024
  • Review door Chanell, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 21 apr 2024
    Waterleiding en riolering: Leiding(en) verplaatsen; Vaatwasser
    Ontzettende aardige man, stipt op tijd en zo snel klaar. Echt een topper

Bedankt voor de review en graag tot de volgende keer.

Reactie geplaatst 21 apr 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorschoten
    Beoordeeld op 6 apr 2024
    Verlichting: 1 lamp
    Het was iets meer dan alleen het ophangen van een lamp vanwege de Lightswing. Patrick draaide er zijn hand niet voor om. Een echte en aardige vakman!

Altijd leuk om iets nieuws te zien,in dit geval een ingenieuze vinding voor een lamp ...the Lightswing. Bedankt voor de ervaring en graag tot ziens.

Reactie geplaatst 6 apr 2024
  • Review door Tem van Heck, Zoetermeer
    Beoordeeld op 2 apr 2024
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Patrick is iemand die goed communiceert en keurig op tijd was. Een vakman die onze nieuwe inductiekookplaat heeft geplaatst. Hij nam hiervoor de tijd en gaf uitleg over wat hij ging doen. We zijn erg blij met het resultaat. Een prettig persoon die wij zeker weer gaan benaderen als wij weer een elektriciën nodig hebben.
    (Bewerkt op 3 apr 2024)

Bedankt voor uw review, ik kijk er naar uit om jullie weer te kunnen helpen, mocht dat nodig zijn.

Reactie geplaatst 3 apr 2024
  • Review door RS Gebel, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 30 mrt 2024
    Schakelaars of stopcontacten: 1 schakelaar; Vervangen, Repareren
    Patrick kwam dezelfde dag nog langs, het was ook geen grote klus, binnen een uur was hij klaar en werkte de hotelschakeling weer perfect.
    (Bewerkt op 6 apr 2024)

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Reactie geplaatst 6 apr 2024
  • Review door Eric, Waddinxveen
    Beoordeeld op 27 mrt 2024
    Kleine elektrische werkzaamheden: Reparatie
    Zeer tevreden over het advies en doorzettingsvermogen om een uitzichtloos probleem toch op te lossen.
    (Bewerkt op 28 mrt 2024)

Bedankt dat U de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.Graag tot een volgende keer.

Reactie geplaatst 28 mrt 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sassenheim
    Beoordeeld op 17 mrt 2024
    Verlichting: 3 lampen
    Ik kreeg drie vlotte aanbiedingen maar met Don Top kon ik snel schakelen. Dat was fijn omdat ik een kapot stopcontact had. Hij werkt precies, overlegt over hoe je het wil hebben en werkt snel en netjes. Ik wil altijd weten wat iemand doet en dat legde hij rustig uit. Patrick is een prettige vakman. Mijn klus was 3 lampen ophangen en een stopcontact reparatie.
    (Bewerkt op 18 mrt 2024)

Bedankt voor de positieve review.

Reactie geplaatst 18 mrt 2024
  • Review door Milan, Rotterdam
    Beoordeeld op 15 mrt 2024
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    De klus van een vaatwasser installeren, werd snel aangenomen en afgehandeld. Supernetjes gewerkt.

Bedankt voor de positieve review en graag tot de volgende keer.

Reactie geplaatst 15 mrt 2024