DKS Gevelrenovatie

DKS Gevelrenovatie beoordelingen (21)

• Review door Katja, Goudswaard
    Beoordeeld op 17 mei 2020
    Gevel voegen: 20 m2
    Niet de goedkoopste maar laat je daardoor niet tegenhouden, voor ons zeker wel degene bij wie wij het beste gevoel hadden doordat ze oa meedachten. Waren totaal niet opdringerig, veel andere bedrijven willen langskomen om "het werk te zien" en hopen daardoor de klus te krijgen. DKS was gewoon netjes met direct een offerte en belde er nog achteraan of we er vragen over hadden. Het werk werd binnen een week uitgevoerd en is heel netjes gedaan. Ze hebben zelfs nog wat extra puntjes meegenomen die we geeneens gevraagd hadden. Ik raad DKS zeker aan.
  • Review door Erwin, Klaaswaal
    Beoordeeld op 31 jan 2020
    Gevel renovatie: 13 m2; Een deel van het gebouw
    Ik heb Siebren zelf niet ontmoet alleen telefonische. Het uitgevoerde werk ziet er goed uit en zeer netjes opgeruimd. De prijs was perfect en zeer snel uitgevoerd. Voor mij echt een aanrader
  • Review door Aad, Abbenbroek
    Beoordeeld op 21 sep 2019
    Gevel renovatie: 32 m2; Een deel van het gebouw
    Beleefde, aardige jongeman die het werk snel en vaardig heeft uitgevoerd voor een redelijke prijs en de boel netjes heeft achtergelaten. Telefonische communicatie was goed, via de mail laat het antwoord weleens op zich wachten.
  • Review door Jack, Dordrecht
    Beoordeeld op 21 sep 2019
    Gevel voegen: 6 m2
    Kleine klus. Goed uitgevoerd, Prettige maniet van omgang en werken.
  • Review door Ron, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 4 aug 2019
    (Bewerkt op 17 okt 2019)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sliedrecht
    Beoordeeld op 18 mei 2019
    Muren Reinigen & Opnieuw Voegen
    Prima werk! Snel uitgevoerd, dit is een prima vakman om zaken mee te doen.
  • Review door Ilja, Halsteren
    Beoordeeld op 19 jan 2019
    Gevelrenovatie
    Siebren heeft keurig werk afgeleverd. In 7 dagen de voorgevel volledig gestript en weer opnieuw opgemetseld. Eindresultaat mag er zijn. Werkt ook netjes, ruimt elke dag netjes op.
  • Review door W., 's-Gravendeel
    Beoordeeld op 25 apr 2018
    Muur opnieuw voegen van garage
    Het werk is zeer netjes en kundig uitgevoerd en ik ben dan ook erg tevreden. Afspraken zijn netjes nagekomen en de communicatie verliep soepel. De werkplek is ook weer netjes schoon en opgeruimd achtergelaten. Echt een aanrader!! Top