Dillen Dak & Onderhoud B.V.

Dillen Dak & Onderhoud B.V. beoordelingen (45)

• Review door agnes, Waalwijk
    Beoordeeld op 5 mei 2016
    Veranda plaatsen
    Bas van Dillen Dak & onderhoud heeft precies begrepen wat ik wilde en dat voor een betaalbare prijs exact zo uitgevoerd. Heel netjes en vakkundig. Alles werd na afloop netjes opgeruimd en aangeveegd. Ook nog tips gegeven over wat misschien beter kon dan in mijn oorspronkelijke plan. Dus nu zijn de zijkanten ook dicht en is de veranda tochtvrij. Resultaat is een schitterende veranda, waterdicht en supergezellig.
  • Review door Kelly, Tilburg
    Beoordeeld op 17 apr 2016
    Lekkage plat dak
    Super service.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uden
    Beoordeeld op 6 apr 2016
    Repratie/ vervanging aluminium dak stacaravan
    Bas heeft direct gereageerd op de opdracht en kon de volgende dag komen kijken ondanks de drukte (door de Paasstorm). Verstand van zaken, eerlijk, zeer prettig in de communicatie. Heeft de reparatie zeer goed uitgevoerd, alles netjes opgeruimd en geen verrassingen achteraf. Een eerlijke, hardwerkende vakman die samen met zijn collega uitstekend werk levert! De punten heb je verdient Bas!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Geldrop
    Beoordeeld op 29 feb 2016
    Overkapping plaatsen van 6,00 x 4,00
    Via werkspot kwam ik in contact met Dillen Dak & Onderhoud. Bas Dillen heeft uitmuntend werk afgeleverd. Niet alleen was de voorbereiding vlot, ook de afwerking en het vakmanschap mocht er zijn. Het meedenken was meer dan welkom en het resultaat was meer dan ik ooit had verwacht. Ik zou hem voor de volgende klus zeker weer benaderen!
    (Bewerkt op 27 sep 2023)
  • Review door Piet Hein, Eindhoven
    Beoordeeld op 28 feb 2016
    lekkage zinken dakgoot
    Prima vakwerk, netjes gedaan. Tevens dakgoot schoongemaakt en een paar extra gaten, die ik zelf niet gezien had, ook dicht geraakt! Snel, vriendelijk en flexibel in zijn klus. Erg tevreden. Ik zou hem iemand anders ook aanbevelen.
  • Review door yvonne, Geldrop
    Beoordeeld op 17 nov 2015
    Vervanging dakbedekking dakkapel ivm lekkage
    Goed contact, fijn om mee te werken en dakbedekking is netjes vervangen. Kortom: ik kan Bas Dillen zeker aanraden. Hij heeft ook nog wat ander onderhoud aan ons dak uitgevoerd, en ook dat was netjes gedaan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 24 sep 2015
    Chalet dak renovatie
    Bas heeft het dak van ons chalet vernieuwd, na het verwijderen van de oude laag heeft hij,zonder extra kosten, een verrot gedeelte vakkundig gerepareerd. Bas komt zijn afspraken na en heeft keurig werk geleverd waar we heel blij mee zijn. We zullen zeker vaker een beroep op hem doen.