Dienstverlening XL

Dienstverlening XL beoordelingen (20)

• Review door Hans, Hengelo, Gelderland
    Beoordeeld op 8 sep 2023
    Dakrenovatie: Houtwerk vervangen zijkanten; In overleg
    Eerlijke en zeer kundige vakmensen. Denken echt mee en dragen goede oplossingen aan. Heel plezierig in het contact en van vele markten thuis. Afspraak betrouwbaar en heldere communicatie over de te nemen stappen en de voortgang van het project. Staan wat mij betreft bij een vergelijkbare klus op nummer 1. Vanuit hun deskundigheid adviseren zij de klant, maar laten alle vrijheid in de keuze hoe de klus geklaard zou kunnen worden. Ben echt uiterst tevreden over de dienstverlening van Dienstverlening XL. En zo is het dankzij de mannen van Dienstverlening XL geworden. Ziet er echt heel strak uit 👌 ( foto 2) Hans
    (Bewerkt op 13 sep 2023)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tiel
    Beoordeeld op 22 aug 2023
    Dakraam of dakkapel repareren: 1 object; Zijwangen houtrot
    Ondanks dat ik de opdracht niet heb laten uitvoeren was het contact erg fijn. Neemt ruim de tijd voor schouwing. Offerte snel op orde. Bij een klus in de toekomst leg ik zeker weer contact.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 4 jul 2023
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Schilderen
    Leveren echt vakwerk, denken mee en werken snel! Echt vakmensen! Wij zijn erg tevreden
  • Review door Suzan
    Beoordeeld op 14 nov 2022

Renovatie schoorsteen

Komt afspraken na, is betrouwbaar! Werkt nauwkeurig. Prima offerte voor het werk dat geleverd is.
  • Review door Ad, Apeldoorn
    Beoordeeld op 16 okt 2022
    Dakraam of dakkapel repareren: 2 objecten; Zijkanten trespa en boei...
    Dit is een bedrijf dat meedenkt met de klant. Vrijblijvend wezen kijken naar de klus en offerte gedaan. Goede contacten over de offerte. We schrokken in eerste instantie wel van de prijzen maar na toelichting van de materialen en werkzaamheden zijn we akkoord gegaan. De klus is conform afspraak opgeleverd en we zijn tevreden over het resultaat. Wij bevelen dienstverlening XL dan ook aan bij potentiele klanten. Prettig en betrouwbaar bedrijf!
  • Review door Arno, Amersfoort
    Beoordeeld op 8 sep 2022
    Dakraam of dakkapel repareren: 1 object; aftimmeren nieuwe dakkapel
    Vrijblijvend kwamen ze kijken toenen we de Werksport hadden geplaatst. Er werd bij het kijkmoment gelijk mee gedacht en ze kwamen met goede voorstellen. De heren hebben in 2,5 dag bij ons een dakkapel aan de voorkant en dakramen aan de achterkant afgetimmerd en sausklaar gemaakt. Daarnaast hebben ze ook deurtjes voor knieschotten er in gezet en elektra laten aanleggen. Verder hebben wij ook nog een vliering laten maken en ook dit hebben ze heel goed in elkaar gezet. Ook de materialen die ze gebruikt hebben zijn van goede kwaliteit. Wij zijn erg blij en bevelen het team aan.
  • Review door Rudo, Ingen
    Beoordeeld op 14 jul 2022
    Boeidelen: Volledig installeren of vervangen
    XL is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Komt netje kijken naar het werk wat er moeten worden uitgevoerd. En verteld hoe het kan worden uitgevoerd maar kijkt ook gelijk naar alternatieve materialen met hun voor en nadelen. De offerte was binnen 24 hr binnen We hebben gelijk een afspraak gemaakt en de opdracht laten uitvoeren. En deze is perfect uitgevoerd volgens de gemaakte afspraken en prijs. Dus wij bevelen XL aan