Dienstverlening XL

Dienstverlening XL beoordelingen (20)

• Review door Vincent, Rheden
    Beoordeeld op 19 apr 2024
    Gevel renovatie: Een deel van het gebouw
    Dienstverlening XL heeft bij ons de bekleding van de gevels voor en achter vervangen voor Keralit kunststof delen en isolatie achter de bekleding. Binnen deze klus heb ik ook nog verzonnen om beneden voor en achter de rolluiken te vervangen. Dit heeft Dienstverlening XL ook op zich genomen. We zijn zijn zeer tevreden met het resultaat! Alles is uitgevoerd zoals ik het had bedacht. Er wordt goed met je meegedacht. Echte vakmensen! Communicatie verloopt heel goed. Beer van Dienstverlening XL is 1 van de weinige aannemers die ik ooit heb gesproken die gewoon antwoord geeft op je vragen via WhatsApp of mail en ook lekker snel, dat is vaak anders. De mannen die het werk hebben gedaan werken als paarden, zijn aardig en werken gewoon netjes en precies, alles ziet er gewoon heel goed uit en ze ruimen alle zooi netjes op. Al met al zeer aan te raden, ik ga Dienstverlening XL zeker in de toekomst gebruiken voor andere dingen die komen!

Dankjewel voor de mooie review

Reactie geplaatst 19 apr 2024
  • Review door Theodora, Nijmegen
    Beoordeeld op 21 feb 2024
    Vliering bouwen: 4 m²
    Vliering laten bouwen boven ons trapgat. Lastige klus, maar super mooi geworden. Blij met onze keuze voor dienstverleningXL; Erg vriendelijk, betrouwbaar en echte vakmannen. Aanrader!
    (Bewerkt op 30 mrt 2024)
  • Review door Ilona, Deventer
    Beoordeeld op 25 jan 2024
    Schoorsteen plaatsen: 7 m hoog
    Goed advies, denkt graag mee. Netjes uitgevoerd. Vriendelijke mensen
  • Review door Ronald van den Aardweg , Barneveld
    Beoordeeld op 18 okt 2023
    Dakrenovatie: 6 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Hadden een lekkage aan het bitumen dak van ons schuurtje. Van de 5 bedrijven die een offerte uitgebracht hebben, zijn er slechts 2 komen kijken voordat ze een prijs wilden noemen. Dienstverlening XL was 1 van de 2. Dit gaf een goed gevoel omdat de kans op verborgen kosten achteraf dan veel kleiner wordt. (Eerlijke prijs) Dienstverlening XL heeft binnen een week de klus vakkundig en netjes uitgevoerd. Materialen van de beste kwaliteit gebruikt. Dik bitumen etc. De mannen waren zeer beleefd en ook de communicatie met eigenaar Hubertus verliep prima. Al met al een prima ervaring. Kan Dienstverlening XL aan iedereen aanbevelen.
  • Review door I. Bijsterbosch
    Beoordeeld op 2 okt 2023

Dakkapel gerenoveerd en dakleer vervangen en platen vervangen boven de kozijnen 1e verdieping.

Vakkundig, werken netjes en denken met je mee