deschuurman

deschuurman beoordelingen (18)

• Review door Isabelle, Haarlem
    Beoordeeld op 24 sep 2021
    Kleine klus: Reparaties; Meubels
    Nieuw dak op het konijnenhok gemaakt. Keurig afgewerkt, vlot en goed gecommuniceerd. Super blij mee!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijnsaterwoude
    Beoordeeld op 29 mei 2020
    Constructie: Pergola; Bij de muur
    De pergola is mooi geworden. Vooraf goed overleg gehad over onze plannen. De Schuurman heeft netjes en snel gewerkt. Complimenten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Naarden
    Beoordeeld op 23 mei 2020
    Kleine klus: kleine kinderkamer meubels mbv ikea; Meubels
    Zeer goede ervaring! Een mooi resultaat en we vonden het heel fijn dat Marc gedurende het proces meedacht en zijn creativiteit volop heeft ingezet. Ook prettig is dat hij snel reageerde.
  • Review door Roos, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 apr 2020
    Meubels maken: 1 meubel; Aanrecht, Buitenkeuken op maat
    Marc heeft onze buitenkeuken onwijs strak en mooi gemaakt. We hebben zelf een ontwerp aangeleverd en dat heeft hij als uitgangspunt genomen en met zijn vakkennis verbeterpunten toegevoegd. Aanrader!
  • Review door Joost, Utrecht
    Beoordeeld op 21 mrt 2020
    Meubels maken: 1 meubel; Ombouw wasmachine / wasdroger
    Ik heb Marc zijn hulp ingeroepen om een keukenkast te bouwen waarin zowel de wasmachine en droger alsmede een inbouw koel/vries combinatie kon worden weggewerkt. Vanaf het eerste moment heeft Marc goed meegedacht om deze klus te klaren. Onderweg hij is wel wat uitdagingen tegengekomen maar hij heeft hier in alle kalmte een goede oplossing voor bedacht en succesvol uitgevoerd. De mat zwarte kastdeurtjes zijn geleverd door 123keukendeurtjes en vervolgens ook Marc gemonteerd. Al met al zeer tevreden met het eindresultaat!