Den Engelsman Bestrating

Den Engelsman Bestrating beoordelingen (31)

• Review door Isolde, Gouda
    Beoordeeld op 22 feb 2014
    opnieuw bestraten en ophogen
    Top gasten, op tijd, vakkundig, werken netjes. Tuin 35 vierkante meter lag er in 5 uurtjes weer opnieuw in, ik ben super tevreden! Met deze mannen kun je gerust een klus aangaan. Isolde.
  • Review door Ruud, Barendrecht
    Beoordeeld op 23 mei 2013
    Ophogen en herbestraten tuin
    Nette en hardwerkende vakmensen die de afspraken stipt nakomen. Was precies op tijd. Een stuk bestrating wat wel netjes was gelegd maar wat wij bij nader inzien niet mooi vonden is keurig tegen kleine meerprijs hersteld. Kan hem zeker aanraden. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. De opdracht is gaandeweg in overleg aangepast. Tevens gelijk maar de voortuin laten doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 19 jul 2012
    Voortuin bestraten en vzv Betonmuur
    In 1 dag alles opgeleverd en strak en netjes aangelegd.
  • Review door Sandra, Goes
    Beoordeeld op 5 jul 2012
    herbestraten achtertuin
    Het was (in mijn ogen) een mega klus. En ze hebben het in een dag super geklaard. Ontzettend bedankt!!
  • Review door Ed, Roosendaal
    Beoordeeld op 17 apr 2012
    Aanleggen terras
    echte vakmannen, goed werk, terras is netjes gelegd, toppie
  • Review door karin, Halsteren
    Beoordeeld op 26 sep 2011
    bestraten van voortuin
    nou niet met deze man in zee gaan.heeft bestraat en moest daarna nog grind leggen zegt hij doodleuk ,nee dat doe ik niet ik doe alleen bestraten.maar zeg ik dan het stond toch bij de klus die ik op werkspot heb gezet incl. grind leggen.nee daar doet mijnheer niet aan.hij pakte zijn spullen en zijn knaken en was weg. en liet mij met de rest van de puinhoop achter.
    (Bewerkt op 2 okt 2011)

ik heb een prijs afgesproken met deze mevrouw voor het aan leggen bestrating ze was hier zeer tevreden over zag er keurig uit zei ze maar omdat ze vergeten is dat zij zelf het grind er in zouden doen schrijft ze dit ze zei ook dat er een klein beetje grond teveel in zat heb er wel 1,5 kuub grond uit moeten kruien dat geeft niet hoor maar om dan deze teksten te schrijven gewoon belachelijk maar ja je heb overal mensen voor

Reactie geplaatst 2 okt 2011