De Raad Glas

De Raad Glas beoordelingen (529)

Beoordeeld op 3 mei 2010
    Dubbel glas zetten
    De communicatie verliep uitstekend (Ik kon Patrick zelfs op zijn vakantieadres bereiken! ...Zal zijn vrouw leuk vinden ;-) Goede vakman, meedenkend, werk secuur, materiaal en materieel op orde. Prettige man die zijn vak serieus neemt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 3 mei 2010
    Vervangen dubbel glas 2stuks 105x176,5 CM
    Professioneel, vriendelijk en komt zijn afspraken na.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 29 apr 2010
    enkel glas vervangen voor dubbel
    Erg betrouwbare en goede vakman. komt op de afgesproken tijd om de situatie te bekijken en kan ter plaatste de opdracht uitbreiden en het wordt meteen berekend wat het gaat kosten. erg goed! Hele achterkant is dubbel glas in gezet in een dag! Zeer tevreden. Zou hem zeker weer inschakelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Vervangen lekke ruit
    Opdracht is geheel naar tevredenheid uitgevoerd. In iets meer dan een uurtje was het klaar.
    Beoordeeld op 29 apr 2010
    Leveren en plaatsen veiligheidsglas badkamer
    Kort: fijn samenwerken, denkt mee en levert absoluut net werk. Een vakman die de verschillende aspecten van zijn vak allemaal beheerst!
    Beoordeeld op 28 apr 2010
    2 x dubbel glas plaatsen
    Patrick verstaat zijn vak. Is niet bang om zijn handen vuil te maken, en is op een prttige manier aanwezig in je huis. Ik zal bij een volgende klus op dit gebied zeker weer bij hem aankloppen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 26 apr 2010
    Enkelglas van 1 kamer vervangen door dubbelglas
    De opdracht is correct uitgevoerd en het resultaat is geheel naar wens. De aanloopperiode was echter niet zonder problemen. Een meetafspraak werd niet nagekomen en verzet. We bevestigden de opdracht aan hem en pas 2 weken later werd de opdracht in behandeling genomen waardoor we onnodig 2 weken extra hebben moeten wachten. Toen de datum van plaatsing in zicht kwam werd de afspraak afgebeld omdat het glas nog niet binnen was. De volgende afspraak werd ook weer afgebeld omdat het glas van zijn auto gevallen was. De derde keer ging het wel goed en werd er netjes geplaatst.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 8 apr 2010
    leveren en plaatsen van HR++ isolatieglas tbv dakkapel
    Ik ben uiterst tevreden over de klus, die ik door Patrick heb laten uitvoeren. Patrick was stipt op tijd, heeft de werkzaamheden prima uitgevoerd, de gemaakt rotzooi netjes opgeruimd en niet geheel onbelangrijk, tegen een gunstige prijs. Ik zal hem zeker voor soorrtgelijke klussen in de toekomst opnieuw benaderen en kan hem van harte aanbevelen.
    Beoordeeld op 25 mrt 2010
    Vervangen lekke ramen dubbelglas.
    Zeer te vreden over dhr. de Raad en zijn collega's. Aardige en vriendelijke vakmannen die de opdracht goed hebben uitgevoerd. Tijdens het vervangen van het raam werd er houtrot geconstateerd dit alles snel en kundig gerepareerd. De heren denken met je mee! Voor een goede prijs en kwaliteit is dhr de Raad zeker aan te bevelen!