De Raad Glas

De Raad Glas beoordelingen (529)

• Review door J., Leiden
    Beoordeeld op 26 okt 2012
    Ramen vervangen door ramen met roosters in kunststof kozijn
    Fantastisch! Voor iedereen een aanrader om dit bedrijf te laten komen. Snelle reactie, snelle komst, snelle plaatsing, extra service en dat alles binnen de afgesproken scherpe prijs. Bedankt. J. v. D.
  • Review door Pragt, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 22 okt 2012
    Dubbelglas plaatsen in 2 ramen
    Kerig werk afgeleverd. Savonds langsgekomen om de ramen in te meten, 2 weken later afgesproken, en alles was erg vlug en erg netjes geplaatst. Alle overige ruiten in mijn appartement zullen ook via de Raad Glas gaan. Mooie prijs, goede service, goede afwerking. Bedankt!
  • Review door R., Delft
    Beoordeeld op 22 okt 2012
    Vervangen glaspaneel
    Snelle, adequate service en werkzaamheden!
  • Review door Evelien, Den Haag
    Beoordeeld op 21 okt 2012
    7 ramen dubbel glas zetten
    Vriendelijk, efficient en vakkundig. Zeer tevreden.
  • Review door Remco, Rotterdam
    Beoordeeld op 14 okt 2012
    Opmeten, leveren en plaatsen bovenlichten binnenkozijnen
    Snel de mogelijkheid om langs te komen, alle materialen en kennis paraat en in 10 minuten was de klus geklaard, daar kun je zelf niet voor gaan rommelen!
  • Review door Johan, Den Haag
    Beoordeeld op 14 okt 2012
    Vervangen dubbelglas achterdeur
    We zijn erg tevreden. Na het opmeten een afspraak gemaakt voor de plaatsing. Deze werd een week later erg netjes en snel uitgevoerd. Alle rommel werd afgevoerd. Alles verliep professioneel, volgens afspraak en volgens prijs. We konden achteraf per factuur betalen. Deze werd door onze verzekering geaccepteerd, dus we hebben uiteindelijk zelf geen kosten hoeven maken. Een 10 wat ons betreft.
  • Review door Ron, Breda
    Beoordeeld op 13 okt 2012
    keuken achterwand glas
    keuken achterwand geplaatst en ben zeer tevreden. Komt afspraken na en vindt het geven van extra service de normaalste zaak en dat tegen een scherpe prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoek van Holland
    Beoordeeld op 27 sep 2012
    3 kleine enkel glas ramen vervangen voor dubbel
    Gewoon perfect werk voor een goede prijs, het kan dus toch! Eindresultaat is netjes geworden en zelfs een stuk houtrot is gratis gerepareerd. bedankt!
  • Review door J., Voorburg
    Beoordeeld op 26 sep 2012
    HR++ dubbelglas plaatsen
    Goed en snel werk geleverd. Ik ben tevreden over het resultaat. Prijs/Kwaliteit uitstekend.