De Raad Glas

De Raad Glas beoordelingen (529)

• Review door Ruud, Leiderdorp
    Beoordeeld op 20 nov 2013
    Dubbelglas plaatsen
    Dubbelglas in overleg gekozen en naar wens geplaatst.
  • Review door Christiaan, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 1 nov 2013
    leveren en plaatsen dubbel glas
    Positieve ervaring met Patrick en collega. Er wordt hard gewerkt en afspraken worden nagekomen. Waren zelfs voor afgesproken tijd aanwezig en belden hier vooraf netjes over. Aan te raden vakman die weet waar hij het over heeft en wat hij doet. Paar kleine dingetjes waarmee dienstverlening naar mijn idee nóg ietsje beter kan: - Telefonische bereikbaarheid is wat lastig. Maken van de meetafspraak duurde enkele dagen. - Afwerking/netheid kan iets beter. In het grind dat onder mijn raam ligt lag nog veel glas, hier had beter iets overheen gelegd kunnen worden. Kitwerk kan wat strakker afgesmeerd worden. Over all een prima resultaat.
  • Review door Martin, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 1 nov 2013
  • Review door Jolanda, Utrecht
    Beoordeeld op 31 okt 2013
    2 ramen vervangen (dubbel glas)
    Patrick heeft bij 3 ramen dubbel glas geplaatst. Dit heeft hij keurig netjes en op tijd gedaan. Vriendelijke man. Bij een volgende klus zou ik hem weer kiezen en ik zou hem ook bij anderen aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 27 okt 2013
    Dubbelglas plaatsen
    Prima en snel tegen een goede prijs gedaan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 26 okt 2013
    Vervangen enkel glas door dubbel
    Snelle service, prima prijs en keurig resultaat.
    (Bewerkt op 21 jul 2023)
  • Review door Martin, Amstelveen
    Beoordeeld op 18 okt 2013
    plaatsen dubbel glas HR of HR+
    Goede ervaring met De Raad Glas. Zowel qua prijs als kwaliteit zeer tevreden over de afspraak en uitvoering en resultaat. Het personeel is werkt netjes en zorgvuldig. Alle afspraken zijn nagekomen en de communicatie was ook in orde. Ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanbevelen. Nét geen 10 op het rapport, dat houdt ze scherp!
    Beoordeeld op 15 okt 2013
  • Review door Elvera, Bennebroek
    Beoordeeld op 9 okt 2013
    Inmeten en daarna plaatsen dubbel glas HR ++ diverse afmetingen
    De opdracht is uitgevoerd zoals afgesproken. Het zijn hardwerkende mensen die hun vak verstaan. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en ook tijdens de opdracht werd er flexibel meegewerkt. De extra werkzaamheden (o.a. het opnieuw kitten van de kunststof achtergevel) zijn aan het einde van de dag tegen een klein prijsje uitgevoerd. Wij zijn tevreden met de geleverde prijs/kwaliteit verhouding! Wij kunnen de Raad Glas van harte aanbevelen!