De Raad Glas

De Raad Glas beoordelingen (529)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 18 dec 2014
    Vervangen enkel glas met HR++ in dakkapel
    De titel Werkspot vakman van het jaar 2014 in de categorie glaszetter is meer dan verdiend. Na bekijken van de klus ter plekke scherpe offerte ontvangen. Eerste afspraak kon niet doorgaan vanwege storm. Heeft netjes dag van tevoren gebeld om de afspraak te verplaatsen. Heeft vandaag in paar uur enkel glas verwijderd en dubbel glas geplaatst in onze dakkapel. Alles netjes met glaslatten en kit afgewerkt. Absoluut een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Meern
    Beoordeeld op 13 dec 2014
    Leveren en plaatsen HR ruiten
    de Raad Glas heeft op 11 december jl. de dubbele ruiten (3x) aan de achterzijde vervangen door HR++ ruiten. De Raad Glas volgt snel op, komt zijn afspraken na, werkt netjes en vakkundig (zover ik dat kan beoordelen). Kleine tip: bij vertrek wordt gemeld dat er tien jaar garantie zit op de ruiten. Dat is mooi, niks mis mee. Ik zou het alleen vermelden op de factuur. Dat is professioneel, betrouwbaar en het kan nooit leiden tot onnodige misverstanden.
  • Review door Eric, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 27 nov 2014
    Enkelglas vervangen door HR++ dubbelglas
    Duidelijke afspraken en prijs vooraf die ook netjes worden nagekomen. In een ochtend totaal 8 ramen vervangen. Netjes opgeleverd, wij zijn heel tevreden. Meteen even de bovenverdieping laten opmeten. Mochten we besluiten om daar ook nog dubbelglas te plaatsen, dan weten we De Raad zeker te vinden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 17 nov 2014
    Dubbelglasruit vervangen
    Prima bedrijf dat keurig werkt tegen een scherp tarief, een aanbeeveling!
  • Review door Damoun, Amstelveen
    Beoordeeld op 17 nov 2014
    Spiegel 180x240 leveren en monteren
    Een spiegel van 180x240 geplaatst voor een inloopkast. Deze spiegel hebben de mannen op een bijna onmogelijke wijze op 2 hoog gekregen via touwen. Ik kan deze vakman aan iedereen aanbevelen. Snel , correct en super mooi werk afgeleverd !!!
  • Review door gre, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 nov 2014
    Eenzijdig gelaagd veiligheidsglas 6 mm plaatsen.
    Hij heeft uitstekend glas gezet en was zo slim diverse maten mee te nemen. Een echte meedenker. Eindelijk iemand die zijn afspraken na komt en dingen niet afraffelt. Ik heb een nieuwe klus, even opnieuw een offerte vragen. Is wel groot oppervlak, maar even zien hoeveel dat gaat kosten.
  • Review door Robin, Leiden
    Beoordeeld op 20 okt 2014
    Dubbelglas vervangen
    Gewoon helemaal top! Voor alles een dikke 10! Bij een volgende soortgelijke klus zal ik direct de Raad inschakelen!
  • Review door E., Rotterdam
    Beoordeeld op 14 okt 2014
    Kattenluik plaatsen in dubbelglas
    Deed even pijn toen bleek dat het kattenluik in het dubbelglas moest, maar toch de opdracht op Werkspot geplaatst. Patrick van De Raad Glas reageerde snel op de geplaatste opdracht.Patrick is een goede vakman die doet wat hij zegt, alles snel en netjes afgewerkt en bovendien een aardige kerel. Zeer tevreden over De Raad Glas.