De Ontstopper 24/7

De Ontstopper 24/7 beoordelingen (224)

• Review door Trang, Wormerveer

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

We zijn gebeld door de receptionist, dat de klus vanavond plaats kon vinden met Inclusief de prijs. Dat was top, want we hadden het met spoed hulp nodig. De loodgieters hebben vooraf een prijs voorstel gedaan aan ons bij binnenkomst, omdat het een andere probleem was dan een verstopping. Ze hebben gelijk onze badkamer putje gemaakt en alles schoongemaakt. En het was opgelost en daar zijn we blij om! En nu werkt het goed. Zeker een aanrader!
    (Bewerkt op 26 mei 2024)
  • Review door Menno, Utrecht

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Ik werd ontzettend snel teruggebeld nadat ik de oproep had geplaatst. Het was zelfs mogelijk om dezelfde dag nog te komen voor ze, heel erg fijne en vriendelijke mensen. Ze hebben de ontstopping goed en snel kunnen achterhalen en verhelpen! De keuken wordt ook netjes achter gelaten, alles wordt schoon gemaakt. Er wordt uitgelegd wat ze gaan doen op een rustige manier terwijl er hard wordt doorgewerkt. Toppers! Echt een aanrader als u problemen heeft met de rioleringen of verstoppingen.
  • Review door R. Lijkwan, Den Haag
    Beoordeeld op 25 mei 2024

Riolering en afvoer: Afvoer tuin verstopt

Zeer vriendelijk en bekwame heren. Uitstekend werk verricht !!
  • Review door Esther, Utrecht

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 24 mei 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt, Rioollucht in huis

• Review door Kaie Klaassen , Utrecht

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Wij zijn nog dezelfde avond geholpen bij onze problemen met de afvoer. Zij wisten snel de oorzaak te achterhalen en te verhelpen. Een tevreden klant dus.
  • Review door Marion van Geest, Den Haag

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Deze mannen weten wat ze doen! Tevreden over de snelle levering en goede communicatie.
  • Review door Additya Sharma, Amsterdam

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

The job went very smoothly; prompt response, no hidden charges and efficient repair. Would definitely recommend hiring for jobs :)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 21 mei 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Aardige mensen, heel goed werk gedaan en het is zeker een aanrader. Ook op feestdagen zijn ze bereid om langs te komen. Ga zo door. Wij zullen altijd van jullie diensten gebruik maken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 21 mei 2024

Riolering en afvoer: Afvoer verstopt

Super snelle betaalbare service.. binnen 3 uur op de stoep. Mijn afvoer was zo diep verstopt, maar deze jongens hebben de verstopping zonder al te veel moeite verholpen. Om de service af te maken, hebben ze alles schoongemaakt en netjes achter gelaten.. Ik ben hartstikke blij met de service en het resultaat. Als je op zoek bent naar een goeie...dan moet je zeker de ontstopper bellen...geen twijfel. Gewoon doen! Bedankt!! Ik raad de Ontstopper zeker aan.