De Klusspecialist van Duijn

De Klusspecialist van Duijn beoordelingen (59)

• Review door Vera, Leiden
    Beoordeeld op 15 okt 2011
    Open trap naar zolder dichtmaken
    Naast het dichtmaken van de zoldertrap, heeft hr van Duijn een schuifdeur bovenaan de eerste trap gemaakt. Hierdoor verliezen wij een stuk minder warmte vanuit de woonkamer naar boven. Het resultaat is prachtig, de afwerking doen we zelfstandig. Hr van Duijn heeft mooi timmerwerk afgeleverd. Wij hebben een nieuwbouwhuis en het ziet er modern en strak uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 14 sep 2011
    Spiegelkast incl. verlichting plaatsen (+douchebak kitten)
    Snel, vriendelijk, professioneel en niet te beroerd om een (klein) extra klusje uit te voeren. Zeer tevreden. Een echte vakman!
    (Bewerkt op 27 okt 2022)
  • Review door Lonneke, Haarlem
    Beoordeeld op 11 sep 2011
    douche cabine plaatsen
    Piet heeft voor ons een douchecabine geplaatst. De cabine moest door hem op maat worden gemaakt, omdat onze douchebak geen standaard maat bleek te hebben. Hij heeft dit vakkundig en netjes gedaan. Hij kon snel komen en was behulpzaam en netjes.
  • Review door Pauline, Hillegom
    Beoordeeld op 7 sep 2011
    Kitten douchecabine
    Piet heeft onze douchecabine weer gekit. Het ziet er als nieuw uit. We zijn erg tevreden.
  • Review door jerona, Voorhout
    Beoordeeld op 7 jun 2011
    Badkamer en toiletruimte verbouwen
    Een aantal weekjes geleden heeft Piet bij ons de gehele badkamer gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden en erg blij met het eindresultaat! Er was altijd goed overleg over de wensen die wij graag wilde in onze badkamer. Uiteindelijk heeft hij er wel langer over gedaan dan gepland was, maar dit kwam deels ook door vertraging bij onze kant vandaan. Piet werkt netjes en geduldig, wij genieten van onze nieuwe badkamer!!!
  • Review door Arjan, Noordwijk
    Beoordeeld op 2 apr 2011
  • Review door Marleen, Noordwijk
    Beoordeeld op 16 mrt 2011
    sluitwerk
    Erg tevreden, prima vakwerk, erg secuur en netjes.
  • Review door Miluska, Oegstgeest
    Beoordeeld op 28 feb 2011
    6 tegels vervangen
    Ers betrouwbaar, denkt mee en heeft zijn werk suoergoed gedaan voor een hele goede prijs. Een aanrader.
  • Review door marco, Leiden
    Beoordeeld op 25 feb 2011
    badkamer verbouwen
    pieter is een goeie vakman die het goed kan echt een aanrader
  • Review door john, Den Haag
    Beoordeeld op 22 feb 2011