'De Haan' Onderhoud

'De Haan' Onderhoud beoordelingen (26)

• Review door Olga, Rotterdam
    Beoordeeld op 2 dec 2018
    Stucen
    Ik ben zeer tevreden over hoe de haan onderhoud communiceert met de klant, erg klantvriendelijik, betrouwbaar. Snelle en heldere afspraken, na 3 drie dagen klus al ingepland voor goede prijs. Stuc is heel erg goed uitgevoerd, werken netjes, rustig en snel.

Bedankt voor uw review en graag gedaan! ๐Ÿ˜‰

Reactie geplaatst 2 dec 2018
  • Review door Anke, Ridderkerk
    Beoordeeld op 20 jun 2018
    Sucken muren/plafonds, nog niet bekend hoeveel m2
    Prima vakman, mooie, strakke muren gekregen. Werkt meestal alleen, af en toe met andere mensen erbij. Dit bedrijf beveel ik van harte aan; ben zeer tevreden.
  • Review door Cindy, Spijkenisse
    Beoordeeld op 13 jun 2018
    Woonkamer stucen
    Wat ben ik blij met mijn woonkamer! Het is echt mooi strak gestuct รฉn geschilderd. En dat voor een goede prijs. De Haan Onderhoud werkt netjes, rustig en snel. Alles werd goed afgeplakt. Als er vragen of onduidelijkheden waren kon ik altijd bellen en dachten ze goed mee in oplossingen. Afspraken komen ze na. Het fijne is ook dat ze het stucwerk zelf goed in de gaten houden, dat het echt goed droog is, voordat ze gaan schilderen. Maar ze houden hierin ook zeker rekening met jouw planning. Ik zou ze een volgende keer weer direct inhuren. Top!

Harstikke bedankt voor de review en graag gedaan!

Reactie geplaatst 13 jun 2018
  • Review door Rein, Dordrecht
    Beoordeeld op 18 apr 2018
    zolderkamer en overloop stucen
    Het werk is super netjes uitgevoerd. Het kon snel, want er was wat ruimte ontstaan. Wij zijn heel blij met de manier waarop alles gegaan is!
    (Bewerkt op 19 apr 2018)

Dank u voor uw review! ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Reactie geplaatst 19 apr 2018
  • Review door Lorenzo, Delft
    Beoordeeld op 3 apr 2018
    Woonkamer Stucen
    Na telefonisch de klus besproken te hebben, meteen de volgende dag afgesproken. Meneer heeft onze woonkamer in 1 dag gestuct! Hij was ruim van te voren en is meteen aan de slag gegaan. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat!! Ik zou hem zeker aanraden en voor onze volgende klusjes nogmaals benaderen. Verder heeft hij een schappelijke prijs ten op zichtte van een paar andere klussers die zich bij ons aanboden. Heel fijn ervaren en achteraf kregen wij nog een belletje of alles naar wens is geweest goede Service en weer een tevreden klant. Nogmaals dank !!

Harstikke bedankt voor uw review!๐Ÿ‘๐Ÿผ

Reactie geplaatst 3 apr 2018
  • Review door Bram, Leiden
    Beoordeeld op 7 mrt 2018
    woonkamer stucen
    erg snel en prettig contact. goed de maten opgemeten en na een data afgesproken te hebben kwamen ze precies op tijd en hebben ze snel en hard gewerkt. alles ziet er weer strak uit. erg fijne en harde werkers
    (Bewerkt op 8 mrt 2018)

Hartstikke bedankt voor uw review! ๐Ÿ˜‰

Reactie geplaatst 8 mrt 2018
  • Review door Arjen, Numansdorp
    Beoordeeld op 28 feb 2018
    Stucen 30 m2 structuurverfmuur
    Erg snel contact vooraf. De mannen waren er al vroeg, alles eerst netjes afgeplakt en bedekt met stucloop. De ronde bogen van stalraam waren een uitdaging, maar zijn zeer netjes geworden, net als de rest van de muren. A-merk materialen gebruikt. Mooi glad resultaat. Rustige harde werkers. Na afloop werden we nog even netjes nagebeld over of alles naar tevredenheid was.

Hartstikke bedankt voor uw review! ๐Ÿ‘

Reactie geplaatst 28 feb 2018
  • Review door Patrick, Westmaas
    Beoordeeld op 19 feb 2018
    Stucwerk binnen, woonkamer
    Eerste contact was al prettig. Op afgesproken tijd netjes op tijd. Kleine instructie waar op gelet moet worden, gaan ze netjes te werk. Alles werd afgetapte en bedekt, alle wordt ook netjes weer opgeruimd. Dit is nu wat ik verwacht, er is goed werk verricht. Eind resultaat is wat we ook verwachte. Keurig.
    (Bewerkt op 21 feb 2018)

Bedankt voor uw review ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Reactie geplaatst 21 feb 2018
  • Review door Sandra, Maassluis
    Beoordeeld op 19 feb 2018
    Verlaagd plafond en stucen ervan
    Verlaagd plafond geplaatst en gestuct. Er is zeer netjes gewerkt. Meneer was op de afgesproken tijd aanwezig. Erg beleefd en vriendelijk in omgang. Zeker een aanrader.
    (Bewerkt op 21 feb 2018)

Bedankt voor uw review ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Reactie geplaatst 21 feb 2018
    Beoordeeld op 17 jan 2018
    Stucwerk eetkamer
    Op korte termijn kon Gungor bij ons komen stucen. Vooraf hadden we prettig contact, en werden de details al doorgesproken. Hij dacht ook mee over onze specifieke wensen. Op de dag zelf was Gungor op tijd en erg vriendelijk. Het werk werd snel en goed gedaan. Alles werd weer netjes opgeruimd. Er werd zelfs de volgende dag gebeld of we tevreden waren met het werk. Al met al zijn we zeer tevreden! En we raden Gungor dan ook graag aan.

Hartelijk dank voor uw review! ๐Ÿ‘

Reactie geplaatst 17 jan 2018