'De Haan' Onderhoud

'De Haan' Onderhoud beoordelingen (26)

• Review door Paulo, Rotterdam
    Beoordeeld op 18 jun 2024
  • Review door Coen, Rotterdam
    Beoordeeld op 31 okt 2019
    Stucen: 180 m2 wanden; 100 m2 plafonds
    Fantastisch resultaat! We zijn erg blij met het gedane werk. De Haan werkt nauwkeurig, goed en snel. Ik beveel hen zeker aan. En ze hebben alles heel erg keurig weer achtergelaten. Weliswaar spreekt hij zelf niet zo goed Nederlands, zijn vrouw wel. De meeste communicatie ging via haar via whatsapp. Maar dat werkte prima. Zij spreekt vloeiend Nederlands en reageert snel. De Haan heeft bij ons ook het sauswerk gedaan. Ook daar zij we heel erg blij mee. Conclusie: aanrader!
    (Bewerkt op 5 nov 2019)

Bedankt voor uw review!

Reactie aangepast 5 nov 2019
  • Review door Olaf, Vlaardingen
    Beoordeeld op 4 mei 2019
    Aanbrengen verlaagd plafond (55m2)
    Wow. De Haan onderhoud heeft voor mij in diverse kamers een verlaagd plafond aangebracht en dicht gestuct. Zij hebben dit netjes, conform afspraak en zeer strak aangebracht. Binnenkort zal ik hen opnieuw benaderen voor een nieuwe opdracht. Zeker een aanrader!
    (Bewerkt op 6 mei 2019)

Bedankt voor uw review! ๐Ÿ‘

Reactie geplaatst 6 mei 2019
  • Review door Jannemieke, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 15 feb 2019
    Woonkamer stucen 55m2
    Meneer kwam binnen en na twee woorden ging hij direct aan de slag. Heeft stuc en verfwerk gedaan in onze woonkamer een dit is perfect uitgevoerd. Hij was iedere dag op tijd. Werkte netjes en opgeruimd. Contact liep via vrouw en dit was ook steeds erg prettig. Een extra klus was het repareren van de trapkast en dat is direct ook opgepakt. Alles tegen een zeer goede prijs! Zelfs een miscommunicatie over de prijs ivm BTW is keurig opgelost. Wij zouden meneer zeker nog een keer bellen bij een volgende klus!!

Bedankt voor uw review! ๐Ÿ˜‰

Reactie geplaatst 15 feb 2019
  • Review door Erwin, Delft
    Beoordeeld op 1 feb 2019
    stucken
    Prima mensen om mee te werken. Komen hun afspraken na. Niets is te veel voor de heren. Er werd netjes gewerkt en aan het eind van de dag werd er opgeruimd. Het werk ziet er bijzonder strak uit! Dit bedrijf is zeker een aanrader.
    (Bewerkt op 2 feb 2019)

Bedankt voor de review! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

Reactie geplaatst 2 feb 2019
  • Review door Suzanne, Vlaardingen
    Beoordeeld op 29 jan 2019
    Woonkamer stucen 60-65m2
    Heel erg tevreden over het resultaat, super strakke en gladde muren voor een schappelijke prijs. Vriendelijke en rustige mannen om een paar dagen over de vloer te hebben. Wij kunnen De Haan zeker aanbevelen en zullen een volgende klus weer aan hun uitbesteden.
    (Bewerkt op 30 jan 2019)

Harstikke bedankt voor de mooie review! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

Reactie geplaatst 30 jan 2019
    Beoordeeld op 20 dec 2018
    Dakopbouw ca 40m2 stuccen, wanden en plafond
    Hele prettige mannen om mee te werken. Ze waren erg netjes, zowel in het werk als in de omgang. Wij waren thuis met onze twee peuters en ze stelden zich beleefd en bescheiden op, liepen op hun sokken door het huis om niks vies te maken. Het stucwerk is zeer net en strak opgeleverd, binnen de gestelde tijd. Na afronding van de opdracht werden we nog nagebeld om te vragen of alles goed was verlopen en naar wens was. Goede service en mooi werk, zeker een aanrader!
    (Bewerkt op 21 dec 2018)

Bedankt voor uw review!

Reactie geplaatst 21 dec 2018
  • Review door Wendy, Hoek van Holland
    Beoordeeld op 8 dec 2018
    Stucen muur en plafond
    Super service. Mooi werk afgeleverd! Netjes nog even gebeld na afloop, of alles naar wens was. Al met al raden wij dit bedrijf iedereen aan!
    (Bewerkt op 9 dec 2018)

Dank u wel voor uw review! ๐Ÿ‘

Reactie geplaatst 9 dec 2018
  • Review door Bram, Barendrecht
    Beoordeeld op 7 dec 2018
    Stucen kamer en trapgat
    Telefonisch de afspraak gemaakt en bevestigt via Whatsapp. De dag voor aanvang ontving ik nog een herinnering. De mannen waren precies op de afgesproken tijd aanwezig hebben mooi werk afgeleverd, netjes en secuur gewerkt. Alles werd zorgvuldig afgeplakt en naderhand schoon opgeleverd. Zeer tevreden.

Dank u voor uw review!

Reactie aangepast 7 dec 2018