'De Haan' Onderhoud
Stucen: 180 m2 wanden; 100 m2 plafonds
Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanFantastisch resultaat! We zijn erg blij met het gedane werk. De Haan werkt nauwkeurig, goed en snel. Ik beveel hen zeker aan. En ze hebben aβ¦RotterdamCoen WestermannBedankt voor uw review!Aanbrengen verlaagd plafond (55m2)
Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanWow. De Haan onderhoud heeft voor mij in diverse kamers een verlaagd plafond aangebracht en dicht gestuct. Zij hebben dit netjes, conform β¦VlaardingenOlaf LandzaatBedankt voor uw review! πWoonkamer stucen 55m2
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanMeneer kwam binnen en na twee woorden ging hij direct aan de slag. Heeft stuc en verfwerk gedaan in onze woonkamer een dit is perfect uitgevβ¦Nieuwerkerk aan den IJssJannemieke RendersBedankt voor uw review! πstucken
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanPrima mensen om mee te werken. Komen hun afspraken na. Niets is te veel voor de heren. Er werd netjes gewerkt en aan het eind van de dag β¦DelftErwin JansenBedankt voor de review! ππWoonkamer stucen 60-65m2
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanHeel erg tevreden over het resultaat, super strakke en gladde muren voor een schappelijke prijs. Vriendelijke en rustige mannen om een paar β¦VlaardingenSuzanne AlbersHarstikke bedankt voor de mooie review! ππDakopbouw ca 40m2 stuccen, wanden en plafond
Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanHele prettige mannen om mee te werken. Ze waren erg netjes, zowel in het werk als in de omgang. Wij waren thuis met onze twee peuters en ze β¦RotterdamBedankt voor uw review!Stucen muur en plafond
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanSuper service. Mooi werk afgeleverd! Netjes nog even gebeld na afloop, of alles naar wens was. Al met al raden wij dit bedrijf iedereen aan!Hoek van HollandWendy GielesenDank u wel voor uw review! πStucen kamer en trapgat
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanTelefonisch de afspraak gemaakt en bevestigt via Whatsapp. De dag voor aanvang ontving ik nog een herinnering. De mannen waren precies op dβ¦BarendrechtBram HeuserDank u voor uw review!Stucen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanIk ben zeer tevreden over hoe de haan onderhoud communiceert met de klant, erg klantvriendelijik, betrouwbaar. Snelle en heldere afspraken,β¦RotterdamOlga KappelBedankt voor uw review en graag gedaan! πSucken muren/plafonds, nog niet bekend hoeveel m2
Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanPrima vakman, mooie, strakke muren gekregen. Werkt meestal alleen, af en toe met andere mensen erbij. Dit bedrijf beveel ik van harte aan;β¦RidderkerkAnke Lindhout