Danny's bouwbedrijf

Danny's bouwbedrijf beoordelingen (53)

• Review door Susanne , Groningen
    Beoordeeld op 17 jun 2024

Waterleiding en riolering: Nieuwe leiding aanleggen; Leidingen of a...

Heel blij met onze nieuwe badkamer. Danny werkt snel maar levert goed werk! Ook overlegt en denkt hij vaak mee. Wij zouden hem zeker aanraden!
  • Review door Martin Landman, Termunten
    Beoordeeld op 7 mei 2024

Vloer egaliseren: 50 m²

Goed contact, zowel per telefoon als mondeling. De werkzaamheden zijn netjes en goed uitgevoerd. Wij bevelen hem zeker aan.
  • Review door Martin, Winschoten
    Beoordeeld op 9 apr 2024

Tegels zetten: 6 m²; Muur; Badkamer

Vakman heeft de klus goed gedaan. Fijne communicatie. Aanrader!
  • Review door Oldrik, Meerstad
    Beoordeeld op 4 apr 2024

Stucen: 2 m² wanden; Keuken

Fijn contact en flexibel zodat de klus snel uitgevoerd kon worden. Mooi resultaat. Doet niet moeilijk als de klus iets moeilijker is dan van te voren gedacht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Assen
    Beoordeeld op 25 mrt 2024

Plafond: 43 m²; plafondplaten bevestigen

Communicatie was prima en relaxed en goed op afspraak. Het was een moeilijke klus, akupanels aan een plafond waar niet alles recht is en het rachelwerk niet optimaal. Klus is in twee dagen geklaard maar had wellicht 2,5 dag nodig. Er waren nog wat losse eindjes, maar ook gezien de kwaliteit van scheve muren en rachelwerk zijn we erg blij met het resultaat. Prettige samenwerking.
  • Review door Irma , Winschoten
    Beoordeeld op 1 mrt 2024

Badkamer: 9 m²; Reparaties

Danny is een man die zijn afspraken nakomt. Deelt ideen met je en heeft een luisterende oor. Heeft zijn werk goed en netjes uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veendam
    Beoordeeld op 19 feb 2024

Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Radiatoren repareren

Lekkende radiator. Was snel vakkundig verholpen. Fijne communicatie.
  • Review door C, Winschoten
    Beoordeeld op 18 feb 2024

Toilet renovatie: Hangend

De renovatie had nogal wat haken en ogen. Waaronder willen tegelen op een niet gestuukte ernstig beschadigde muur. De stucadoor werkte erg slordig in de ruimte. De muren waren glad waar geverfd zou worden. De te gegelen oppervlakte bijna glad. De muren bleken bij het tegelen geen 90 graden hoek te hebben en de stuuk zat overal. Danny was van goede wil luisterde naar opmerkingen als iets niet goed was en naar de wensen en heeft ze zo goed mogelijk opgelost.
  • Review door Henk-Jan v.d. , Groningen
    Beoordeeld op 16 feb 2024

Toilet renovatie: 5 m²; Hangend

Fijne communicatie en vakkundig. Naast onze toilet renovatie hebben de heren nog een aantal extra dingen mee genomen voor ons. Totaal zijn de heren 6 werk dagen bezig geweest. Zeker aan te raden!
  • Review door Eveline, Musselkanaal
    Beoordeeld op 13 feb 2024

Stucen: 10 m² wanden; Keuken

Netjes snel en super strak! Fijne communicatie.