Daktechniek en Onderhoud KVB

Daktechniek en Onderhoud KVB beoordelingen (199)

• Review door C., Schiedam
    Beoordeeld op 24 okt 2021

Nokpannen opnieuw vastzetten: 5,5 m; Dak; Reparaties

Vanaf het eerste moment tevreden geweest over deze klus. Het plannen. De communicatie. Vakkundige uitleg en afhandeling. Gewoon top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 14 okt 2021

Lekkage: Lekkende dakgoot voorkant huis

Prettige communicatie. Duidelijke uitleg vooraf en achteraf. Dat zorgt voor een grote betrouwbaarheid. Daarnaast liet hij ook foto’s zien van de lekkage en gaf hij extra tips los van deze klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hengelo
    Beoordeeld op 8 okt 2021

Dakgoot: 6 m; Vervangen

Ik ben echt heel tevreden over de afhandeling van de klus. Kees heeft bij ons de dakgoot en de nokvorst gerepareerd. Toen ik onlangs dacht dat de dakgoot weer lek was kwam Kees zonder morren het probleem oplossen. Alleen de dakgoot was niet lek maar het water liep niet goed weg doordat de dakgoot van de buren vol lag met blad/mos/troep. Kees is prettig in omgang en ik kan iedereen aanraden om gebruik te maken van zijn diensten.
    (Bewerkt op 29 jul 2023)
  • Review door cornelis, Spijkenisse
    Beoordeeld op 27 sep 2021

Dak of dakgoot repareren: 1 m2; Dak; nokvorsten

telefonisch een afspraak gemaakt, bedrijf was keurig op tijd,ging direct aan de gang, heeft alles perfect uitgevoerd zoals ik wilde. bedrijf werkte netjes en snel,heeft foto's laten zien van de werkzaamheden op het dak. al met al een zeer goede ervaring met dit bedrijf, is een aanrader. rekening werd ter plaatse opgemaakt, de prijs was zoals afgesproken. betalen kon contant of overmaken,de keuze was aan mij . alles was positief aan deze aannemer.
  • Review door John, Borne
    Beoordeeld op 15 sep 2021

Dak of dakgoot repareren: Dak; John

Doet wat hij beloofd Werkt netjes en hard. Prima overleg als er iets veranderd moet worden. Onze dakgoten prima klaargemaakt voor de volgende 10 jaar! Ook ons garage dak voorzien van bitumen van een goede kwaliteit! De overkapping aan ons huis is 3 tinten lichter na de schoonmaakbeurt van Kees. Zoekt u een betrouwbare vakman die doet wat hij beloofd, Ik zeg KVB !!
  • Review door Judith, Hengelo
    Beoordeeld op 11 aug 2021

Dak of dakgoot repareren: 20 m2; Dak; Reparaties

Kees heeft bij mij de nokvorsten gerepareerd met flexim. Ook bleek dat ik een gaatje in een dakgoot had zitten. Dit heeft hij gerepareerd zonder extra kosten in rekening te brengen. Al met al ben ik dik tevreden! Duidelijke en vriendelijke communicatie. Komt afspraken en denkt met je mee. Ik kan natuurlijk de kwaliteit van het werk niet beoordelen. Maar ik heb er 100 procent vertrouwen in dat dat wel goed zit!
  • Review door Johan, Holten
    Beoordeeld op 8 aug 2021

Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties

Prima gast
  • Review door Jeroen, Borne
    Beoordeeld op 2 aug 2021

Lekkage: Lekkend dak

Heel tevreden over het geleverde werk. Helaas kon het niet direct i.v.m. regen maar hij is prettig flexibel geweest om zo snel mogelijk de klus te klaren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delden
    Beoordeeld op 7 jun 2021

Dakgoten schoonmaken, 20 strekkende meter

• Review door Laura, Apeldoorn
    Beoordeeld op 21 mei 2021

Dak/vorst nok repareren; Dak; Reparaties

Fijne ervaring gehad met KVB. Communicatie verliep prettig en snel, net als de gemaakte afspraken. Het dak ziet er weer netjes uit dankzij de renovatie van de vorstnok en het vervangen van kapotte dakpannen. Al met al zeker een aanrader!