Dakspecialist PK

Dakspecialist PK beoordelingen (124)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Tiel
    Beoordeeld op 30 sep 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 13 m²
    Hebben dit bedrijf ingehuurd. Op de mail afspraken gemaakt. Deze afspraken bleken niet veel waard te zijn. Het was volgens het bedrijf allemaal anders en men wist niet dat het een losstaand tuinhuisje was, ondanks de foto,s. Wij zouden hem verkeerd hebben ingelicht, niet dus. Er is een dakafvoer vervangen maar deze staat helemaal scheef er werd geen aansluiting gemaakt op de bestaande afvoer, dat zou te duur zijn. Er werd gereedschap van ons geleend en dat kwam zwaar gehavend terug zonder enige uitleg. Ik zal dit bedrijf zeker niet meer inhuren. Er zijn nog wat meer punten van zorg maar dat laten we maar buiten deze review

Nou dat klop niet heel uode man had verkeerde informatie gegeven had alleen bezem gevraagd was heel druk met ziekenhuis thuis bij meneer alles uit gelegd meneer is akkoord gegaan achteraf loop meneer te klaargemaakt heel kinderachtig gelukkig maar zijn me andere 113 reviews wel goed

Reactie geplaatst 30 sep 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 28 apr 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Schuin dak
    Snel zaken gedaan met Pieter voor de dak reparatie. Nok pannen vervangen binnen 3 dagen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 7 apr 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Puntdak; 46 m²
    Vriendelijke en hard werkende mensen. Fijn dat ze direct aan het werk konden en ook de communicatie verloopt snel en effectief. Ik vond iets qua afwerking minder mooi: dit werd direct en prettig opgepakt.
    (Bewerkt op 15 apr 2025)
  • Review door Erik, Molenhoek
    Beoordeeld op 31 mrt 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 1 m²; Dak; Reparaties
    Snelle reactie en daags erna gelijk aan het werk. Heldere afspraak over kosten. Prettige communicatie. Werk is keurig gedaan en alle afval fatsoenlijk opgeruimd. Dit bedrijf is een aanrader.