Dakspecialist De Arend

Dakspecialist De Arend beoordelingen (657)

• Review door Michael, Rosmalen
    Beoordeeld op 16 dec 2022

Schoorsteen vegen: 2x per jaar

Ik heb duoklussers benaderd via werkspot voor schoorsteen Vegen en lekkage bij de dakgoot ze waren snel met reageren er kon heel snel met duoklussers een afspraak ingepland worden voor de volgende dag. Toen ze er waren zijn ze de dak op gegaan en gelijk met de werkzaamheden begonnen en waren de zelfde dag nog klaar voor een eerlijke prijs. Plus de buurvrouw sprak duoklussers aan of ze ook tijd hadden voor haar bij een lekkage bij haar schoorsteen en ook die hebben ze verholpen een echte aanrader voor de mensen die de zelfde problemen hebben. 👍🏻
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 12 dec 2022

Schoorsteen vegen: Eenmalig onderhoud

Een snelle reactie en de afspraak om de schoorsteen te vegen was zo gemaakt. De volgende dag kon het al worden ingepland. Ze waren er op tijd en de prijs was goed.
  • Review door Ilja, 's Gravenmoer
    Beoordeeld op 11 dec 2022

Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen

Enorm snel en netjes uitgevoerd. Komen afspraken na en betaalbaar tarief. Vriendelijk. Niets op aan te merken
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 7 dec 2022

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; dakgoot reinigen 3 woningen

Op 7 december: Super snelle service! Carlo en Boy waren binnen 2 dagen aanwezig en hebben in no time 30meter goot gereinigt. Op verzoek hebben ze gekeken naar een lekkage die ik had en die is ter plekke gerepareerd. Ook ontdekten ze een schoorsteen met problemen en hebben ze wat reparaties uitgevoerd. Moest wel bijpinnen maar was blij dat de lekkages verholpen waren. Ik moest wel bellen als de problemen niet verholpen waren want ze gaven 'garantie'. 20 jan geappt dat beide lekkages niet verholpen waren. Reactie: wat vervelend maar ik kom er vanmiddag zeker op terug om een afspraak te maken. Die afspraak kwam niet. 15 maart heb ik weer geappt maar geen reactie. Heb de recentie van 5 sterren naar 1 ster dus helaas aangepast. Veel geld kwijt voor eigenlijk alleen het schoonmaken van de dakgoot.
    (Bewerkt op 22 mrt 2023)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veldhoven
    Beoordeeld op 6 dec 2022

Schoorsteen vegen: Eenmalig onderhoud

Kreeg snel een reactie op mijn verzoek om de schoorsteen eenmalig schoon te maken. Volgende dag was de klus alweer geklaard. Een aardige man die met je mee wil denken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 2 dec 2022

Schoorsteen plaatsen: 15 m hoog

Carlo reageert snel en denkt met je mee! Echt een vakman die goed werk levert!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 2 dec 2022

Dak of dakgoot repareren: 9 m²; Loodslappen balkon vervangen; Repar...

Gaf optijd aan dat die in de file stond en wat later kwam, loodslabben zijn vervangen en ziet er super netjes uit 🙌🏻
  • Review door Stefan, Eindhoven
    Beoordeeld op 1 dec 2022

Schoorsteen vegen: Eenmalig onderhoud

Zeer vakkundig bedrijf, aardig en to-the-point. Goei bedrijfske!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dronten
    Beoordeeld op 30 nov 2022

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties

Prima werk geleverd en in zeer korte tijd gerepareerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 29 nov 2022

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties

Vriendelijke mannen, super snelle service en het probleem is verholpen. Nogmaals bedankt!