Dakspecialist De Arend

Dakspecialist De Arend beoordelingen (632)

• Review door george, Nijmegen
    Beoordeeld op 19 dec 2022
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Dakgoot schoonmaak en wat ter plekke geconstateerd werd, reparatie. Snelle reactie, snelle service, vriendelijke mensen, niet goedkoop.
  • Review door Stefan, Rotterdam
    Beoordeeld op 19 dec 2022
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Reparaties
    Ik kampte met drie kleine lekkages op de zolderetage. Carlo van Duo klussers nam snel contact op en kon binnen enkele dagen al langs komen. Samen met zijn partners heeft hij het dak geïnspecteerd en na een heldere analyse konden ze direct aan de slag. De problemen met een zink- en loodwerk van de dakgoot zijn grondig aangepakt en de communicatie was vriendelijk en duidelijk. Topper!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Horssen
    Beoordeeld op 17 dec 2022
    Schoorsteen vegen: Eenmalig onderhoud
    Direct reactie op spoed aanvraag schoorsteenvegen. Twee dagen later al beschikbaar. Goed geholpen, vriendelijk en bij gebreken dit direct herstelt voor een prima prijs. Erg tevreden, we zouden zeker opnieuw gebruik maken van de service van duo klussers.
  • Review door Martijn, Nuenen
    Beoordeeld op 17 dec 2022
    Dakdoorvoer: Bestaand doorvoerkanaal vervangen
    Carlo nam snel contact op en kon ook snel de reparatie uitvoeren. Ter plaatse heeft hij nog enkele aanpassingen gedaan om de dakdoorvoer passend te krijgen en direct het houtwerk onder de pannen hersteld. Topper’
  • Review door Michael, Rosmalen
    Beoordeeld op 16 dec 2022
    Schoorsteen vegen: 2x per jaar
    Ik heb duoklussers benaderd via werkspot voor schoorsteen Vegen en lekkage bij de dakgoot ze waren snel met reageren er kon heel snel met duoklussers een afspraak ingepland worden voor de volgende dag. Toen ze er waren zijn ze de dak op gegaan en gelijk met de werkzaamheden begonnen en waren de zelfde dag nog klaar voor een eerlijke prijs. Plus de buurvrouw sprak duoklussers aan of ze ook tijd hadden voor haar bij een lekkage bij haar schoorsteen en ook die hebben ze verholpen een echte aanrader voor de mensen die de zelfde problemen hebben. 👍🏻
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 12 dec 2022
    Schoorsteen vegen: Eenmalig onderhoud
    Een snelle reactie en de afspraak om de schoorsteen te vegen was zo gemaakt. De volgende dag kon het al worden ingepland. Ze waren er op tijd en de prijs was goed.
  • Review door Ilja, 's Gravenmoer
    Beoordeeld op 11 dec 2022
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Enorm snel en netjes uitgevoerd. Komen afspraken na en betaalbaar tarief. Vriendelijk. Niets op aan te merken
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 7 dec 2022
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; dakgoot reinigen 3 woningen
    Op 7 december: Super snelle service! Carlo en Boy waren binnen 2 dagen aanwezig en hebben in no time 30meter goot gereinigt. Op verzoek hebben ze gekeken naar een lekkage die ik had en die is ter plekke gerepareerd. Ook ontdekten ze een schoorsteen met problemen en hebben ze wat reparaties uitgevoerd. Moest wel bijpinnen maar was blij dat de lekkages verholpen waren. Ik moest wel bellen als de problemen niet verholpen waren want ze gaven 'garantie'. 20 jan geappt dat beide lekkages niet verholpen waren. Reactie: wat vervelend maar ik kom er vanmiddag zeker op terug om een afspraak te maken. Die afspraak kwam niet. 15 maart heb ik weer geappt maar geen reactie. Heb de recentie van 5 sterren naar 1 ster dus helaas aangepast. Veel geld kwijt voor eigenlijk alleen het schoonmaken van de dakgoot.
    (Bewerkt op 22 mrt 2023)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veldhoven
    Beoordeeld op 6 dec 2022
    Schoorsteen vegen: Eenmalig onderhoud
    Kreeg snel een reactie op mijn verzoek om de schoorsteen eenmalig schoon te maken. Volgende dag was de klus alweer geklaard. Een aardige man die met je mee wil denken.