Zowel door Carlo als Emanuel geholpen bij het verhelpen van daklekkage en herstel van waterschade aan een plafond. Twee fijne kerels. Goede communicatie. Maken duidelijke afspraken en doen wat ze beloven. Ik ben tevreden.
Lekkage op naad van dakgoot. Snelle reactie en duidelijk uitgelegd wat beste oplossing was. Volgende dag al beschikbaar en bleek nog een naad slecht te zijn. Kon direct ook gerepareerd worden. Alles volgens afspraak en netjes opgelost! Top!
Was snel beschikbaar en heeft de werkzaamheden vakkundig uitgevoerd. Twee dakgoot lekken gerepareerd en 1x de nok dakpan gerepareerd en de verdere nokpannen vastgezet. Daarnaast ook dakgoot schoongemaakt.
topper!
Was snel beschikbaar, duidelijk en overzichtelijk qua prijs. Kwam direct zelf kijken om de werkzaamheden in te schatten en heeft dakgoot vakkundig gerepareerd.
Zij hebben snel gereageerd. Zij hebben de klus prima uitgevoerd (open haard sluiten, gas veilig sluiten, open haard and gas pijp weg gooien and shoon maken overall). Ik ben zeer tevreden met hun werk! Dank U wel!
Na een hevige regenbui bleek dat wij een lekkage hadden. Carlos reageerde snel en na wat onderzoek heeft hij meteen het probleem opgelost en de gehele dakgoot behandeld om meerdere lekkages te voorkomen. En dit alles binnen 24uur en voordat de nieuwe bui losbarste. Prima service van een prima dakdekker. Zeker een aanrader.
We hadden op twee plaatsen vochtplekken door lekkage: Zowel bij een dakkapel als bij een schoorsteen. De Arend reageerde snel op de oproep en kon ook snel komen om de verschillende reparaties uit te voeren. Hij heeft ook enkele andere zwakke punten aangewezen en na overleg aangepakt. Van alles heb ik foto's voor en na ontvangen, zodat ik kon zien wat er gedaan is. Communicatie verliep keurig.
Er werd snel contact opgenomen om de reparatie te bespreken. De loodgieter kwam keurig op tijd en heeft de reparatie goed uitgevoerd. Erg vriendelijk behandeld, dit bedrijf zou ik een ieder aanbevelen.