Dakspecialist De Arend

Dakspecialist De Arend beoordelingen (634)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Drunen
    Beoordeeld op 23 sep 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Regenpijp verstopt
    Ik werd direct gebeld en dezelfde dag nog geholpen. Eerst werd gekeken mbv foto's wat de werkzaamheden zouden inhouden en de kosten berekend. De werkzaamheden zijn direct uitgevoerd. Goten schoongemaakt en gerepareerd. Dak en goten gecontroleerd op aankomende gebreken. Foto's na afloop toonden duidelijk het eindresultaat. Zeer tevreden over de vakkundige en adequate aanpak, de vriendelijke benadering en de duidelijke communicatie.
  • Review door Saif, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 16 sep 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Hele fijne samenwerking. Carlo maakt netjes een kostenloze afspraak om het werk te bekijken. Vervolgens geeft hij oprecht advies. Uitvoering zeer netjes en goed. Geeft garantie, zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 10 sep 2023
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dakgoten; Reparaties
    Het contact was soepel en snel. Afspraak exact op tijd en dezelfde dag nog de reparatie uitgevoerd. Ik ben erg tevreden met de service en de reparatie ziet er netjes uit.
  • Review door Stephan , Ede
    Beoordeeld op 4 sep 2023
    Dak of dakgoot repareren: 19 m²; Dakgoten; Reparaties
    Ik werd netjes tijdig gebeld dat de vorige klus nog wat meer tijd koste. Daarbij direct de vraag of het een probleem was om wat later aan mijn klus te beginnen. Goede communicatie. Bij aankomst werd direct bekeken wat de werkzaamheden zouden zijn en wat de daarbij behorende kosten zouden zijn. Duidelijkheid vooraf en geen discussies achteraf. De werkzaamheden konden direct uitgevoerd worden en werden kundig uitgevoerd en aan de hand van foto's uitgelegd wat aan de hand was en hoe het verholpen was.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sliedrecht
    Beoordeeld op 31 aug 2023
    Dak of dakgoot repareren: 2 m²; Dakgoten, Afdakje voordeur; Reparaties
    Goede ervaring, werd na plaatsing direct gebeld en na 2 dagen kon hij langskomen. Reparatie aan afdakje en dakgoot kon meteen plaatsvinden. Bij reparatie naad dakgoot bleek ernaast nog een klein scheurtje te zitten dat niet gezien was vooraf, maar daarvoor konden we snel een goed compromis bereiken, en ook dit werd meteen gerepareerd. Afgelopen dagen flinke buien gehad, maar die tests zijn goed doorstaan.
  • Review door Stefan, Goirle
    Beoordeeld op 28 aug 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Super werk geleverd! Ook ontving ik advies plus fotos inzake aandachtspunten, hartstikke fijn! De heren kennen hun vak goed en zijn echte toppers. Zeker een aanrader!!!
  • Review door Bob, Molenhoek
    Beoordeeld op 26 aug 2023
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dakgoten; Reparaties
    Carlo heeft goed meegedacht over een lastige reparatieklus en uiteindelijk een goede oplossing gevonden. Aardige vent en klus direct uitgevoerd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oosterbeek
    Beoordeeld op 7 aug 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Aanvankelijk kon de afspraak niet nagekomen worden, maar de dag erop kwam Carlo, volgens een nieuwe afspraak, vroeg in de morgen en ging hij bekwaam aan de slag. Niet het 'aansmeren' van een heel nieuw dak, maar de bron opsporen van de lekkage. Met flexim goed gerepareerd. Dal bleek, na een weekend vol met (slag)regen. Dakspecialist De Arend is een aanrader.
    (Bewerkt op 8 nov 2024)