Dakspecialist De Arend

Dakspecialist De Arend beoordelingen (634)

• Review door Simson, Eindhoven
    Beoordeeld op 27 nov 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dak Plafond; Reparaties
    Bedankt Carlo voor het repareren van mijn dak! Ik spreek Engels en daar heeft hij geen probleem. De communicatie verloopt snel en fijn. Veel succes voor uw bedrijf!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 26 nov 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
    Snelle reactie en direct geholpen. Werkt netjes en in goed overleg. Inclusief garantie. Aanrader!
  • Review door Rogier, Bladel
    Beoordeeld op 21 nov 2023
    Dak of dakgoot repareren: Afvoer dakgoot; Reparaties
    Na het bekijken van de lekkage bleek de afvoer verstopt te zitten. Dit is meteen ter plekke verholpen en de goot heeft hij ook schoon gemaakt. Nu is er geen lekkage meer!
  • Review door Marja , Bemmel
    Beoordeeld op 20 nov 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Goed meedenkend, snel reparatie uitgevoerd. Houdt zich netjes aan de afspraken, fijne communicatie. Heel vriendelijke man, die gedreven is om je te helpen voor een nette prijs. Blij dat ik hem heb gekozen.
  • Review door Jan Hamelink, Papendrecht
    Beoordeeld op 20 nov 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dak, Dakgoten; Regulier onderhoud
    Carlo reageerde heel snel en heeft de klus op zeer korte termijn volgens de afgesproken prijs en vakkundig uitgevoerd. Daarnaast gaf hij advies over andere benodigde werkzaamheden welke op korte termijn uitgevoerd moeten worden.
  • Review door Karin, Prinsenbeek
    Beoordeeld op 15 nov 2023
    Schoorsteen plaatsen: 9 m hoog
    Carlo heeft samen met Fari de schoorsteen gerenoveerd, alsmede de nokvorst gerenoveerd en onze CV pijp weer regenbestendig gemaakt. Carlo heeft heel duidelijk gecommuniceerd over de kosten, de verwachtingen en wanneer hij langs kon komen. Hij was ook al snel beschikbaar. Het werk is heel netjes uitgevoerd. Hij heeft ons ook helpen kosten te besparen toen bleek dat we geen hele pijp hoefden te vervangen, maar slechts het kapje. Wij zijn heel tevreden.
    (Bewerkt op 16 nov 2023)