Communicatie verliep goed. Werkzaamheden zijn ook goed uitgevoerd van een lastige opdracht. De werkmannen zijn pas weggegaan nadat we helemaal tevreden waren.
Boy en Carlo kwamen even kijken wat er aan de hand was met onze dak.
Boy ging het dak op en ging videobellen met Carlo om ons te laten zien hoe erg ons dak er aan toe was. We kregen uitleg. Ook kregen wij de kans dat het gelijk gemaakt kon worden. Ze hadden de materiaal bij zich. Later kwamen ze ook achter dat het dak van dakkapel zijn einddatum ook had bereikt en daar ook een gatenkaas van een dak was. Er werd gecertificeerd personeel bijgeroepen om de zonnepaneel te ontkoppelen. Dak weer netjes te maken en de zonnepaneel weer netjes terug te plaatsen. De mannen zijn de hele dag bezig geweest. Wij zijn nu van een grote zorg af. Mannen onwijs bedankt. Wij zien jullie graag terug voor de andere twee daken. Groetjes Mia en Bram
Review door Werkspot-gebruiker uit Hendrik-Ido-Ambacht
Een totaalklus die met veel deskundigheid is uitgevoerd door het team van dakspecialist de Arend.
Schoorsteen- en dakgootrenovatie evenals nokvorst en dakpannenrenovatie. Lood, voeg en metselwerk en klimop verwijdering.
Prettige en laagdrempelige manier van samenwerken. Afspraken worden nageleefd en prijs kwaliteit verhouding meer dan in balans.
Kan het team aanbevelen.
Bedankt Carlo!
Ze hebben bij ons de nokpannen gerenoveerd en opnieuw aangesmeerd. Erg tevreden over het werk, maar vooral over de communicatie, snelle uitvoering en de eerlijke prijs die ze vroegen voor het werk. Ik raad Dakspecialist De Arend zeker aan!
Carlo en collega reageerden supersnel op onze vraag. Nog dezelfde dag was de klus geklaard. Carlo dacht mee over scheuren en tekortkomingen en loste de mankementen die hij vond gelijk op. Aanrader!