Dakrenovatie Westra

Dakrenovatie Westra beoordelingen (98)

• Review door Wouter, Amersfoort
    Beoordeeld op 21 mrt 2020

Daken: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak

Harm Westra en zijn team hebben uitstekend werk geleverd voor een hele scherpe prijs. In anderhalve dag hebben ze ons dak (jaren 30 rijtjeshuis) helemaal gerenoveerd. Zelfs nog wat extra pannen achtergelaten en kadootjes meegenomen voor onze kinderen tijdens de Coronacrisis. Ik kan Dakrenovatie Westra aan iedereen aanraden!
  • Review door Yuri, Pernis Rotterdam
    Beoordeeld op 21 dec 2019

Daken: 50 m2; Dak vervangen; zadeldak

Harm heeft alles prima geregeld. Van het leveren van de pannen tot het ophalen van het puin. Harm en z'n mannen zijn harde werkers en ze hebben niet veel van je nodig. Ze werken het liefst keihard door, wat er voor heeft gezorgd dat wij in minder dan 3 dagen een compleet nieuw dak hebben. Mijn dak ziet er weer keurig uit, bedankt mannen!
  • Review door Mark, Beinsdorp
    Beoordeeld op 15 dec 2019

Daken: 60 m2; Dak vervangen; Puntdak

Harm ging dinsdag 10 december aan het werk. Huis 2 onder 1 kap, alle dakpannen vervangen. Damp doorlatende folie, nieuw richelwerk en repareren van een lekkage. Uiteraard kan je in deze maanden niet van het weer op aan en hebben we de afspraak 1 week moeten verzetten. Zeer duidelijke communicatie. In 2,5 dag was ons dak vernieuwd. Het ziet er echt super uit! Scherpe prijs, zelfs buren in de straat erg enthousiast en overwegen hun dak bij hem te doen.. Keihard gewerkt in de kou en wilden niet eens binnenkomen. Harm, nogmaals bedankt! Paula en Mark
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 21 jul 2019

Daken: 11 m2; Ondervorst nok vervangen, nokpannen opnieuw vastlegge...

Harm zijn medewerkers was wat later dan afgesproken door miscommunicatie maar verder dik in orde! Snel gewerkt en voor een scherpere prijs dan zijn concurrenten. Top.
  • Review door Astrid, Almelo
    Beoordeeld op 18 jul 2019

Daken: 130 m2; Dakpannen of dakbalken vervangen; Drie zijden

Ondanks de hitte (30+gr) waren ze er, je zult maar met die hitte het dak op moeten. Het werk uitstekend uitgevoerd kan niet anders zeggen. Er was een klein ongelukje gebeurd maar ook dit is perfekt opgelost. Een geweldig team Harm en de jongens
  • Review door Steven, Zuidhorn
    Beoordeeld op 30 mei 2019

Daken: 42 m2; Dak vervangen; Puntdak

Prima uitgevoerd. Uit de opmerkingen die Harm maakt is duidelijk dat hij weet waarover hij praat. Hij dacht ook goed mee over mijn plannen, waardoor ik deze aangepast heb. Kleine ploeg (4 man), die in 2 dagen het complete dak (folie, tengels, panlatten en pannen) van het voorhuis (op de foto rechts, links zijn de buren) vervangen heeft. Prijs/kwaliteit kan ik moeilijk inschatten, want ik heb geen andere offertes opgevraagd.
  • Review door Ger, Beverwijk
    Beoordeeld op 21 mei 2019

Daken: 80 m2; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak

Harm Westra en zijn mensen hebben net werk geleverd, iets langer dan een werkweek bezig geweest met het vervangen van de latten, aan brengen folie en nieuwe pannen van 3 huizen, top gewerkt, bedankt.
  • Review door Tom, Haaksbergen
    Beoordeeld op 25 apr 2019

Dak of dakgoot repareren: 104 m2; Dak; dakpannen leggen

erg netjes gewerkt, nette mannen echter dat friese taaltje is niet te verstaan :p
  • Review door Jacco, Lelystad
    Beoordeeld op 23 apr 2019

Daken; Dak vervangen; Puntdak

ivm met het weer was het een week uitgesteld, dit is keurig aangegeven door westra. bij aanvang was 1 zijde van het dak binnen 1.5 uur leeg en kon het opbouwen al weer beginnen. top klus en zekere de moeite waard. deze mannen komen hun afspraken na en het resultaat is prachtig. mooi materiaal.
  • Review door Laurens, Gouda
    Beoordeeld op 17 apr 2019

Nieuwe dakpannen

Harm en zijn collega hebben binnen twee dagen het dak gestript en een nieuw dak geplaatst. Dit vond ik echt heel bijzonder! Verder hebben zij gezorgd voor de materialen de afvoer van het puin, hier heb ik dus verder geen zorgen over gehad. Het dak ziet er prachtig uit! Prijs kwaliteit was echt top. Ik zou Dakrenovatie Westra absoluut aanraden.