Alles volgens afspraak,snel, keurig, betaalbaar,kortom vakpersoneel. Binnen 2 dagen lag ons dak inclusief 2 kantelramen inbouwen. Keurig alles opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met Westra dakrenovatie. Hierbij oprechte dank aan alle personeel. Wij raden dit bedrijf gaarne aan als betrouwbaar en correct. Fam van S.
In een woord geweldig vakwerk geleverd door de jongens en ook de financiële kant is mij meer dan honderd procent meegevallen.
Met dit bedrijf kom je een heel eind kwa vakwerk en het financiële plaatje
Als je een klus met het dak hebt dan zijn zij de oplossing
Reële prijs. Harm komt de afspreken na. De klus was op zeer korte termijn geklaard. Er werd hard gewerkt door het team en ze hebben goed werk geleverd.
Had Dakrenovatie Westra gevraagd voor plaatsing dampwerende folie en vervanging panlatten. De klus is snel en tot tevredenheid gedaan . Na deze klus nog een kleine naklus laten doen en ook dit werd tot volle tevredenheid afgehandeld. Zijn harde werkers zonder mooie praatjes. Ben zeer tevreden.
Dakrenovatie Westra is een vakkundige partij die met veel aandacht ons pannendak hebben vervangen. Vooraf een duidelijke offerte en heldere communicatie over (bij ons zeer snelle) termijn en werkwijze.
Mannen werken vlot en netjes. Houden zich aan de afspraak en verschijnen keurig op tijd.