Dakonderhoud Diks

Dakonderhoud Diks beoordelingen (218)

• Review door Esther, Spijkenisse
    Beoordeeld op 21 nov 2018

Dakgoot reparatie

Prachtige oplossing voor mijn lekke verzakte dakgoot! Keurige mannen. Netjes op tijd en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Reageert snel en komt afspraken na.
  • Review door Dimitri, Nieuwegein
    Beoordeeld op 15 nov 2018

Dak (bak) goot vervangen

Zeer netjes ook in de benadering, daarnaast vakwerk afgeleverd.
  • Review door Ivo, Leiden
    Beoordeeld op 12 nov 2018

zinken dakgoot vervangen

Danny is makkelijk om mee te communiceren en kortdaad in zijn werk. Hij kwam voor reparatie van de dakgoot en heeft direct nog een paar andere zwakke punten opgemerkt en verholpen (uiteraard na overleg)
    Beoordeeld op 10 nov 2018

12 m zinken dakgoot vervangen. Voor en achter zijde beide 6 m lang.

Fijne communicatie en snel beschikbaar. Goed advies en prima werk.
  • Review door Ibrahim, Den Bosch
    Beoordeeld op 2 nov 2018

Schoorsteen vegen

Netjes op tijd zoals het hoort
  • Review door Anja, Chaam
    Beoordeeld op 1 nov 2018

Vervangen van lood aan zijkant dakkapel

Prima ervaring gehad. Ze hebben het lood vervangen op het dakkapel. Omdat ik er geen verstand van heb kan ik de kwaliteit en prijs kwaliteit verhouding niet beoordelen. Ze waren fijn in de omgang en leverden prima en snelle service.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huissen
    Beoordeeld op 1 nov 2018

Dakgoot reparatie

Ze gaven vooraf geen prijs omdat ze eerst wilden kijken wat er aan de hand was. Ze kwamen dezelfde week nog langs en konden ter plekke de opdracht uitvoeren, zodat er geen nieuwe afspraak nodig was. Ze gaven twee opties qua prijs, reparatie van de lasnaden of verzinking van de dakgoot. Tevens 5 jaar garantie.
  • Review door Willem, Schiedam
    Beoordeeld op 27 okt 2018

Reparatie lekkage dakgoot

Zeer vriendelijk en bekwame vakmannen. Snelle reactie en super snel de reparatie aan de dakgoot uitgevoerd tegen een zeer schappelijke prijs. Ben zeer tevreden. Mochten wij ooit nog dakonderhoud nodig hebben, dan zullen wij direct dakonderhand Diks inschakelen. Top mannen. Bedankt.
  • Review door D, Ede
    Beoordeeld op 27 okt 2018

dakgootpreventie plaatsen

We zijn zeer tevreden. Hij kon heel snel langs komen en heeft goed werk afgeleverd tegen een goede prijs. Hartelijk dank.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 20 okt 2018

Dakgoot vervangen

Ik weet nog steeds niet zeker of ik de beste oplossing voor mijn dakgoot heb gekozen. Ik dacht een ‘inlay’ gekozen te hebben maar t waren potten zink. Ik zo weer eens kijken hoe t er uit ziet (het is gisteren aangebracht)