Dakcentrale nederland

Dakcentrale nederland beoordelingen (49)

• Review door Gerard, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 26 jan 2021
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Top bedrijf Kwam na mijn telefoontje binnen het uur iemand kijken en toen kregen we direct een prijs opgave en een afspraak. Ik raad hen zeker aan. De werkmannen waren ook bijzonder netjes en vriendelijk.

Beste Gerard, Vriendelijk bedankt voor uw review! Groet, Lars Dakcentrale Nederland bv

Reactie geplaatst 26 jan 2021
  • Review door HA, Raalte
    Beoordeeld op 15 jan 2021
    Dakrenovatie: 240 m2; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Goede ervaring. Net personeel . komt afspraken na. Snelle realisatie. Zeer tevreden.
    (Bewerkt op 17 jan 2021)

Goedemorgen Herman, Hartelijk dank voor uw geplaatste review! Met vriendelijke groet, Lars Dakcentrale Nederland bv

Reactie geplaatst 17 jan 2021
  • Review door Harry, Broekland
    Beoordeeld op 19 dec 2020
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Na inspectie en offerte snel een afspraak gemaakt. Lars en zijn team hebben met effort en vakmanschap gezorgd voor een nieuw plat dak en keurig aangestreken nokvorsten met Flexim. Het huis ziet er weer strak en goed uit. Ook maak ik graag gebruik van een gratis jaarlijkse inspectie.
    (Bewerkt op 10 jan 2021)

Beste Harry, Bedankt voor het vertrouwen! Graag tot ziens. Lars Dakcentrale Nederland bv

Reactie geplaatst 10 jan 2021
  • Review door Gerjan, Zutphen
    Beoordeeld op 12 dec 2020
    (Bewerkt op 13 dec 2020)

Beste Gerjan, Hartelijk dank voor uw geplaatste review! Groet, Team DCN Dakcentrale nederland bv

Reactie geplaatst 13 dec 2020
  • Review door Ron, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 2 dec 2020
    Dakrenovatie: 50 m2; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    IK geef Dakcentrale Nederland BV 5 sterren. Wij zijn erg tevreden over de gedane werkzaamheden. Contact liep erg soepel en prettig, alle personeels leden waren erg beleefd en bleven na 100 x zeggen nog meneer zeggen. Het is dat ze uit zutphen komen, maar de rotterdamse mentaliteit niet lullen maar poetsen klopt helemaal bij hun. Nogmaals chef/sjef/Lars en en natuurlijk de mannen heel erg bedankt voor jullie mooie werk. Ron
    (Bewerkt op 4 dec 2020)

Bedankt voor de mooie woorden Ron! Hier doen we het tenslotte allemaal voor. Fijn weekend. Lars Dakcentrale nederland bv

Reactie geplaatst 4 dec 2020
  • Review door marc, Hengelo
    Beoordeeld op 27 okt 2020
    Dakrenovatie: Reparatie werkzaamheden; Puntdak
    Schoorsteen reparatie en nokvorst pannen voorzien van nieuw mortel. Prima service geleverd
    (Bewerkt op 29 okt 2020)

Hi marc, Bedankt voor de review! Groet, Lars Dakcentrale Nederland BV

Reactie geplaatst 29 okt 2020
  • Review door Frans, Voorhout
    Beoordeeld op 11 okt 2020
    (Bewerkt op 12 okt 2020)

Beste Frans, Hartelijk dank voor u geplaatste review! Vriendelijke groet, Lars Dakcentrale Nederland BV

Reactie aangepast 12 okt 2020
  • Review door Oscar, Zwolle
    Beoordeeld op 7 okt 2020
    Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Beste mannen van DCN Nederland, Onze ervaring was zeker prima. Er werd snel gereageerd en ook gehandeld. Goede prijs voor het geleverde werk. De jongens zijn zeer vriendelijk en werken erg hard. Enorm bedankt voor het nieuwe dak, we zijn zeer blij met jullie. Zullen jullie zeker onthouden.
    (Bewerkt op 11 okt 2020)

Beste Oscar, Hartelijk dank voor uw geplaatste review! Graag tot Ziens. Dakcentrale nederland bv

Reactie geplaatst 11 okt 2020
  • Review door Mark, Zwolle
    Beoordeeld op 1 okt 2020
    Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    We zijn heel erg tevreden. Het werk is goed en vakkundig uitgevoerd met een heel mooi dak als resultaat. Ze werken extreem efficiënt in een team waardoor we snel geholpen werden en de werkzaamheden binnen enkele dagen klaar was met een goede prijs. Zeer vriendelijk in de omgang. Het overleg was heel erg correct en duidelijk waarbij goede uitleg en advies gegeven op basis waarvan we goed konden kiezen tussen de opties. Bij een volgende dakklus zullen we opnieuw contact opnemen.

Beste Mark, Hartelijk dank voor u review! Graag tot ziens. Dakcentrale Nederland bv

Reactie geplaatst 1 okt 2020
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 10 sep 2020
    Dak of dakgoot repareren: 10 m2; Dak; Reparaties
    was relatief kleine fleximklus halve dag goede vaklui, aardige man makkelijk afspraken maken en nakomen

Hartelijk bedankt voor uw geplaatste review! Graag tot ziens, Dakcentrale Nederland BV

Reactie geplaatst 10 sep 2020