Dakbeheer Zuid

Dakbeheer Zuid beoordelingen (91)

• Review door Robbertjan, Roosendaal
    Beoordeeld op 6 jul 2013

Onderhoudswerkzaamheden dak

Het gaat hier om een echte ondernemer die weet wat zijn klanten willen en hier ook naar handelt. Dit begint al bij het geven van een schatting voor de opdracht. Dit is de enige vakman die mij een persoonlijk bericht stuurde, waarbij elk onderdeel een gespecificeerde schatting bevatte. Zo begin je al met openheid van zaken. Het risico is natuurlijk dat ik eenvoudiger kan vergelijken dan bij het slechts noemen van een totaalprijs. Aan de andere kant getuigt het van deskundigheid en prijsbewustheid om meteen al openheid te geven. Juist deze betrouwbaarheid is de basis van elke succesvolle klus.
  • Review door Angelique, Leiderdorp
    Beoordeeld op 5 jul 2013

Schoorsteen afdichten op dak (niet meer in gebruik)

Dakbeheer zuid is absoluut een aanrader ! Opdracht op Werkspot.nl geplaatst en vrijwel direct een reactie. Dezelfde dag een afspraak gemaakt en volgende ochtend werd het probleem al verholpen. Ik kan en zal dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
  • Review door Joost, Breda
    Beoordeeld op 29 jun 2013

Lekkage repareren

Opdracht op Werkspot.nl geplaatst en vrijwel direct reactie. Dezelfde dag al afspraak gemaakt en binnen 2 dagen het dak ook zelfs al gerepareerd. Dus een snelle, betrouwbare service. Het lek is ook gelijk gerepareerd. Prijs/Kwaliteitsverhouding is ook goed! Een echte aanrader is Dakbeheer Zuid.
  • Review door Mark, Utrecht
    Beoordeeld op 28 jun 2013

Verschoven dakpannen en oplossen lekkage dakkapel

Aanrader: snel, vakkundig, goed advies (geen werkzaamheden geadviseerd die niet nodig waren), komen afspraken na, binnen budget en goede prijs kwaliteit verhouding. Nu geen dak lekkage meer. Kortom een tevreden klant.
  • Review door W., Veenendaal
    Beoordeeld op 12 jun 2013

Lekkage bij nokpannen verhelpen

Helemaal top gedaan en volgens afspraak. Deze jongens weten waar ze het over hebben, zijn netjes, werken snel en goed. Zeker aan te raden
  • Review door Ramon, Tilburg
    Beoordeeld op 9 jun 2013

Nieuw lood schoorsteen

Prettig en duidelijke (snelle) communicatie. Goed afspraken over de klus en nette uitvoering. Kortom, een aanrader.
  • Review door Louis, Tilburg
    Beoordeeld op 4 jun 2013

Groot onderhoud dak

Top bedrijf die de taak volledig naar wens heeft uitgevoerd! Ze kwamen snel langs om het dak te observeren en ook toen ik de taak door hen wilde laten uitvoeren, konden ze binnen een week al beginnen. Vandaag hebben ze de klus afgerond en het ziet er super uit! Zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 1 jun 2013

nokvorsen in flexim

Prima vakwerk! Snel en goed gedaan en op hele korte termijn! Aardige mensen die goed en hard werken en meedenken en goede informatie geven! Aan te raden!
  • Review door Judith, Utrecht
    Beoordeeld op 5 mei 2013

Controle dakbedekking

Snelle reactie gekregen en konden snel langs komen om advies te geven en vrijblijvend een offerte uit te brengen. Konden de opdracht op korte termijn uitvoeren. Stipt, netjes, servicegericht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoorn
    Beoordeeld op 18 apr 2013

dakinspectie

Na de opdracht online te hebben gezet al snel in contact gekomen met All Repair. Dag later werd mijn opdracht dakinspectie al uitgevoerd, van de zaken op mijn dak welke vervangen diende te worden heeft all repair foto's gemaakt met hierbij een uitleg van hoe en wat. Bent u opzoek naar een betrouwbare vakman dan kan ik all repair absoluut aanraden. Bij een evt volgend kwaal aan mijn dak neem ik zeker weer contact op met dit bedrijf