Dakbeheer Zuid

Dakbeheer Zuid beoordelingen (91)

• Review door Sanne, Zaandijk
    Beoordeeld op 6 jan 2014

Nokvorsten in cement laten zetten.

De opdracht bleek uiteindelijk iets meer te bevatten dan alleen de nokvorsten in cement zetten. Dakbeheer Zuid is daarom een week later teruggekomen om ook het daklood te vervangen (dit was gescheurd) en een panlat te vervangen. De opdracht is voor een uitstekende prijs uitgevoerd. Ze werken snel en deskundig. Aanrader!
  • Review door Keurentjes, Zeist
    Beoordeeld op 23 dec 2013

Lekkage verhelpen

Wij hadden een lastige lekkage op zolder, er was al door verschillende mensen uitvoerig naar gekeken maar er werd telkens niks gevonden. Alexander heeft goed de tijd genomen en vond de oorzaak. Voor een goede prijs kon hij het dezelfde week nog repareren. Erg tevreden dus!
  • Review door Emmy, Oisterwijk
    Beoordeeld op 22 dec 2013

Lood bij schoorsteen vervangen & dakgoten reinigen

Prima werk geleverd. Voordat de opdracht werd uitgevoerd is Alexander langsgekomen om een prijsopgave te maken. Hij is het dak op gegaan en heeft foto's van de situatie gemaakt. Zo kon ik ook zien wat er gerepareerd moest worden. Na afronding van de klus toonde Alexander mij de foto's van de herstelde situatie. Keurig gedaan. 10 jaar schriftelijke garantie.
  • Review door Jeroen, Houten
    Beoordeeld op 19 dec 2013

Dak schade herstellen (voegen en lood vervangen)

De heren van Dakbeheer Zuid hebben zeer goed werk afgeleverd. Vriendelijke mannen en zeer betrouwbaar.
  • Review door Evert, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 17 dec 2013

Stormreparatie herstellen (Dakpannen terugplaatsen)

Goede en Snelle service. Helemaal Top!
  • Review door Harald, Leiderdorp
    Beoordeeld op 13 dec 2013

Repareren pannendak/nokvorsten n.a.v. lekkage

Zelden zulke beleefde mensen meegemaakt. Totaal niks op aan te merken. Snelle service, goede prijs en heldere communicatie. Kan dan ook alleen maar een 10 geven aan Alex en Kees.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 2 dec 2013

Plaatsen schoorsteenkap en nokvorstreparatie

Prettige mensen. Toen ik ze belde kwamen ze meteen kijken en gaven goed advies. De week erna konden de werkzaamheden meteen worden uitgevoerd. Ik kan Dakbeheer Zuid zeker aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 28 nov 2013

Nokvorsten vervangen.

Alexander van Dakbeheer Zuid en zijn collega ’s weten wat werken is. Binnen 7 uur de nokvorsten er af en nieuwe er op. Bovendien zijn het erg aardige mannen en zoals in ander referenties wordt genoemd, is ook de communicatie prima in orde. Het werk ziet er goed uit (foto’s voor en na!). Het enige dat me opviel, was de werkwijze wat betreft het aanbrengen van de Flexim. Eerst worden de vorsten gelegd, en daarna de Flexim er onder gesmeerd. Flexim schrijft voor dat eerst een worst Flexim gelegd moet worden, waar vervolgens de vorst in gedrukt wordt.. Hoe dan ook, het resultaat ziet er prima uit, en mede door de 10 jaar garantie heb ik het volste vertrouwen in Dakbeheer Zuid..
  • Review door jl, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 25 nov 2013

Zwarte schimmel zoldernok bij de schoorsteen

• Review door Tamara, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 22 nov 2013

Nokvorsten + onderliggende dakpannen opnieuw leggen e.d.

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf, de jongens zijn vriendelijk en duidelijk in wat ze doen. Belden netjes dat ze wat later waren. Vervolgens aan de klus begonnen, zoals afgesproken. Netjes foto's voor en na gemaakt + 10 jaar garantie! Het dak + de schoorsteen zien er weer top uit en gaan nu weer een tijd mee, bedankt!