Review door Mendy, BennebroekMendy, BennebroekBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 7 sep 2022Dakrenovatie: Dakpannen vervangen, schoorsteen repareren; PuntdakPrima werk geleverd. Snel beschikbaar.
Review door Bert, HaarlemBert, HaarlemBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 14 jul 2022Dak of dakgoot repareren: 5 m²; Balkon; ReparatiesSnel contact en snel langs gekomen. Mooi resultaat opgeleverd. Dus helemaal tevreden.
Review door Marieke, TuitjenhornMarieke, TuitjenhornBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 11 jul 2022Dak of dakgoot repareren: 4 m²; Dak; ReparatiesAls leek heb ik weinig verstand van prijs/kwaliteit verhoudingen, maar ik ben zeer tevreden over de vlotte levering, werkzaamheden, communicatie en de fijne sfeer waarin de dakreparatie werd uitgevoerd. Ik zeg: aanbevelen! Hartelijk dank
Review door Werkspot-gebruiker uit Zwaagdijk-WestWerkspot-gebruiker uit Zwaagdijk-WestBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 9 jul 2022Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
Review door Miguel, AmstelveenMiguel, AmstelveenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 28 feb 2022Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; Dakraam plaatsen
Review door Simone, AmsterdamSimone, AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 29 dec 2021Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
Review door M.D., AmsterdamM.D., AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 13 dec 2021Dakgoot: 2 m; VervangenUitstekend! Op alle onderdelen 5 sterren.
Review door Rianne, HilversumRianne, HilversumBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 8 dec 2021Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; ReparatiesDakgoot was kapot en het water liep naar binnen. Paar uur later hadden ze het gerepareerd. Snel, kundig en denken mee. Zeker aan te bevelen.
Review door Max, SassenheimMax, SassenheimBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 24 nov 2021Dakraam of dakkapel repareren: 2 objecten; Lekkage, Scheuren