Dabri Techniek

Dabri Techniek beoordelingen (49)

• Review door lara, Tiel
    Beoordeeld op 8 jul 2014
    Groepenkast vervangen
    Super gedaan! Ontzettend flexibel en wilde zelfs in de avond even komen kijken voor een goede inschatting. Is een fantastisch gezelschap die snel en vakkundig aan de slag gaat! Als ik weer een klusje heb in huis bel ik hem zeker weer!
  • Review door Tom, Huissen
    Beoordeeld op 21 mei 2014
    woonhuis aarden en groepenkast vervangen
    Dabri Techniek heeft bij ons de oude stoppenkast vervangen door een groepenkast en twee extra groepen aangelegd door de kruipruimte naar de garage voor wasmachine en droger. Deskundig snel meedenkende en ook gewoon een goede gozer. Alles is netjes weggewerkt in buisjes en strak gelegd. Top service voor een dalprijs! Deze offerte scheelde al 400€ ten opzichte van een ander bedrijf uit de regio.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 10 mei 2014
    Aanleggen en aansluiten grondkabel buiten
    Goede vakman, prettig in de omgang en maakt duidelijke afspraken. Gekozen op basis van een duidelijke werkomschrijving, dus kom je niet voor verrassingen te staan. De juiste keuze!

Henk, bedankt voor je positieve reactie en veel plezier met je tuinverlichting!!

Reactie geplaatst 10 mei 2014
  • Review door Geert, Culemborg
    Beoordeeld op 14 mrt 2014
    Oplaadpunt electrische auto
    Klus laten uitvoeren door Danny van Dabri Techniek. Had een goede offerte gemaakt, dacht mee en verscheen op de afgesproken tijd. Werkt nauwkeurig en volgens afgesproken tarief.
  • Review door Erik, Culemborg
    Beoordeeld op 18 jan 2014
    Vervangen stoppenkast + plaatsen filter
    Ik heb mij ouderwetse groepenkast met 2 groepen en geen aardlekschakelaar laten vervangen door Danny van Dabri techniek door een groepenkast met 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar, daarnaast is er ook een wandcontactdoos geplaatst in de meterkast. Danny heeft dit keurig en professioneel uitgevoerd, dacht goed mee en heeft alles heel netjes afgewerkt, en dat ook nog eens voor een prima prijs. ik ben er erg blij mee!
  • Review door Familie Meisen
    Beoordeeld op 22 dec 2013

Vervangen + uitbreiden groepenkast, aanleggen extra groep tbv wasmachine droger+ elektra keuken + buitenlamp weer werkend maken

Werk is uitstekend afgeleverd volgens afspraak tegen een zeer scherpe prijs. Alles wordt opgeruimd na het werken. Dit is iemand die je de sleutel van je huis kunt geven; als je thuiskomt is de electriciteit prima in orde, je huis opgeruimd en vind je geen rotzooi. Een aanrader voor iedereen die problemen heeft met electriciteit.
  • Review door Aeko BV/ Menno Koen
    Beoordeeld op 18 dec 2013

Groepenkast uitbreiden met extra kastje met extra groep/aardlekschakelaar/KWH-meter tbv auto oplaad punt.Kabel via meterkast kruipruimte naar buiten brengen in een afgesloten buis tot aan wcd oplaadpunt buiten.

Goede offerte, scherpe prijs en nette uitvoering.
  • Review door Monique Mulder
    Beoordeeld op 16 dec 2013