D.J. Hoks & Zn. Schilders- en Afwerkingsbedrijf

D.J. Hoks & Zn. Schilders- en Afwerkingsbedrijf beoordelingen (53)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 27 feb 2017

schilderen wanden en plafond woonkamer en open keuken met 55 m 2 op...

Mark Hoks is een prima en betrouwbare vakman. Die indruk maakte hij meteen bij de eerste ontmoeting en hij stelde ons niet teleur. Ondanks het feit dat hij zichtbaar ziek was liet hij ons op de afgesproken aanvangsdag niet in de steek en stond hij klokslag op tijd voor de deur. Mark is rustig en werkt hard en erg netjes door. Hij gebruikt eersteklas verf. Wij zijn erg tevreden en zullen hem voor een volgend karwei zeker weer benaderen.

Bedankt voor goede referentie.

Reactie geplaatst 27 feb 2017
  • Review door Koos, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 6 nov 2016

Buitenschilderwerk hoekwoning

Prima werk geleverd! Snel en netjes. Wil zijn heel tevreden!

Koos bedankt voor het vertrouwen

Reactie geplaatst 6 nov 2016
  • Review door Maarten, Vlaardingen
    Beoordeeld op 10 jul 2016

Buitenschilderwerk 9 woningen

Zeer goed!! Afgelopen weken hebben Mark en zijn mannen bij ons het schilderwerk aan de buitenkant gedaan. Het zit allemaal weer strak in de lak. Ook mijn buren zijn alleen maar vol lof. We zijn begonnen met 9 woningen aansluitend in onze straat. Aansluitende straten hebben vergelijkbaar woningen. Ook die buren wilden graag meedoen. Geen probleem. Zelfde prijs, zelfde resultaat. Alleen maar positief!! Volgende keer bij een verfklus, binnen of buiten, neem ik gelijk contract op met Mark. En mijn buren ook, dat weet ik zeker :). Nogmaals dank Mark en medewerkers!!
  • Review door Sander, Barendrecht
    Beoordeeld op 14 aug 2015

Binnen en buiten schilderwerk ramen en kozijnen

Mark en collega hebben het alle ramen en kozijnen binnen en buiten geschilderd. Schilderwerk perfect en geen last van rommel of stof van het schuren Zeer tevreden met het resultaat.

Sander bedankt voor je super goede referentie. Mvg, Mark Hoks

Reactie geplaatst 14 aug 2015
    Beoordeeld op 16 mei 2015

Schilderen 9 nieuwe deuren (Austria) inc kozijen

(Bewerkt op 18 mei 2015)

Beste Marijn waarom stuurt u mij nou zo'n slechte referentie,beetje jammer. Als er iets is kunt u mij ook even mailen

Reactie geplaatst 18 mei 2015
  • Review door M., Barendrecht
    Beoordeeld op 22 dec 2014

Verfwerk hout binnen uitvoeren in December (zsm)

Mark Hoks heeft bij ons alles geschilderd binnen. De prijs was scherp en de kwaliteit was top. Erg netjes gewerkt, alles goed afgeplakt, alle rommel steeds opgeruimd. We hebben ene vast bedrag afgesproken en dat was het zeker waard. Mark denkt daarnaast goed mee en heeft hele goede praktische oplossingen voor kleine dingen waar we tegen aan liepen. Kortom helemaal top en zeker aan te bevelen. Wij gaan van het voorjaar de buitenboel ook door hem laten doen. Dank voor het goede werk Mark!

Bedankt mark voor je mooie referentie.

Reactie geplaatst 22 dec 2014
  • Review door Rob, Dordrecht
    Beoordeeld op 19 jun 2014

Buitenboel schoonmaken en schilderen

Een hele goede ervaring met dit bedrijf. Men werkt zeer professioneel, snel en ze werken door. Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat. Ons huis staat er weer spik en span bij Het is een houtskeletbouw (hoek) woning dus alle buitenbeplanking op de 1e en 2e verdieping moest geschilderd worden. Men heeft alles eerst grondig schoongemaakt geschuurd en ontvet. Waar nodig is het geplamuurd en bijgewerkt. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 24 feb 2014

Buitenschilderwerk

• Review door Aad, Rhoon
    Beoordeeld op 15 jan 2014

Houtwerk trap (met hek), trapgat en traphek schilderen

Mark heeft de trapopgang en hekjes prima geschilderd. Hij gebruikt goed materiaal en werkt secuur. Beviel zo goed dat hij de opdracht heeft gekregen om dit voorjaar ook de buitenboel te schilderen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 13 okt 2013

Schilderen van buitenkant hoekwoning

We zijn zeer tevreden over het schilderwerk dat Mark bij ons heeft uitgevoerd (hele buitenkant van een hoekhuis). De kozijnen moesten worden afgebrand om de vernislaag te verwijderen en vervolgens is alles strak in de lak gezet. Mark houdt zich aan de afspraken, denkt mee en draagt ideeen aan. Hij en zijn collega hebben hard doorgewerkt en wij zijn erg blij met de nieuwe frisse uitstraling van ons huis. We zouden hem voor een andere klus weer benanderen.