CV-Service Parkstad

CV-Service Parkstad beoordelingen (23)

• Review door Bas, Sittard
    Beoordeeld op 12 apr 2015
    Levering en plaatsing Remeha Calenta 40C CW5 of Nefit Trendline HRC...
    Positieve ervaring: snelle, duidelijke communicatie scherpe offerte keurig geïnstalleerd vriendelijk persoon Kortom, zeer positief!

Hallo Bas, bedankt voor de positieve reactie,ik wens jullie dan ook veel comfort van de Nefit Trendline en wellicht tot volgend jaar tijdens het onderhoud. Met vriendelijke groeten, John vanderheijden

Reactie geplaatst 12 apr 2015
  • Review door Mark, Geleen
    Beoordeeld op 9 jan 2015
    Ventilator of printplaat defect
    Erg goed geholpen door John van CV-Service Parkstad. Op zeer kort termijn een afspraak kunnen plannen, Binnen twee uur de ventilator vervangen en een beurt gegeven aan de installatie. John speelt open kaart en laat exact zien wat hij heeft gedaan. Erg goeie service!
  • Review door Erik, Maastricht
    Beoordeeld op 12 okt 2014
    Vervangen huidige CV Ketel voor nieuwe Combiketel
    John heeft bij ons naar alle tevredenheid de stokoude CV ketel vervangen en daarbij leidingwerk naar wens omgelegd. Gemaakte afspraken zijn nagekomen, informatievoorziening was ruim voldoende en communicatie is prettig verlopen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Roermond
    Beoordeeld op 16 apr 2014
    woning voorzien van gehele cv-installatie
    CV Parkstad, in de persoon van John, heeft de cv-installatie naar onze grote tevredenheid aangelegd. John is een echte vakman, heeft veel kennis en goede inzichten. Hij werkt zeer secuur en onverstoorbaar en alles volledig binnen de gemaakte planning. John is een betrouwbare installateur die ik iedereen kan aanraden. Gewoon top! Bedankt John.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerlen
    Beoordeeld op 7 apr 2014
    Onderhoud cv
    Deze vakman levert goed werk en is zeker een aanrader! Tijdens het onderhoud aan mijn c.v kwamen er nog wat andere mankementen aan het licht. De bijkomende kosten en waarom het vervangen moest worden werd goed toegelicht. Dankzij CV Service Parkstad kan mijn cv er weer een tijd tegenaan.
  • Review door Dik, Bunde
    Beoordeeld op 4 nov 2013
    Vervangen CV ketel voor Hr-combiketel
    Na een aantal offertes gekozen voor CV-Service Parkstad, vanwege het meedenken, het advies en de prijs. Het werk is zoals afgesproken uitgevoerd, op tijd en netjes. Leidingen van een reeds verwijderde boiler zijn zelfs omgelegd om het geheel mooi af te maken. Een prima vakman die keurig werk levert.
  • Review door John, Landgraaf
    Beoordeeld op 7 okt 2013
    HR CV ketel plaatsen
    John is een echte professional en weet waarover hij het heeft. Houdt zich aan gemaakte aspraken (qua budget, tijdstip, materialen, oplevering) en denkt met alles mee! Kan hem aan iedereen aanbevelen. Is een toppertje en levert dan ook topwerk af.
  • Review door Peter, Panningen
    Beoordeeld op 27 sep 2013
    Vervangen Nefit ketel
    Zeer kundige vakman, die weet waar hij het over heeft. Komt afspraken goed na. Levert zeer netjes werk af. Aanbeveling voor iemand die een cv wil laten plaatsen.
    (Bewerkt op 29 sep 2013)

Beste Peter, Bedankt voor deze positieve reactie. Heel veel plezier en warmte gewenst met het nieuwe CV-toestel en wellicht tot een andere klus. Met vriendelijke groet, John Vanderheijden

Reactie geplaatst 29 sep 2013