Cotin & De waard Installaties

Cotin & De waard Installaties beoordelingen (15)

• Review door Koos, Hank
    Beoordeeld op 14 mei 2024
    Elektrische laadpaal: Installatie, Levering
    Deze mannen hebben bij mij een laadpaal geïnstalleerd. Hele fijne mannen om mee samen te werken. Goeie communicatie en weten goed wat ze doen. Ook de nazorg is goed gebleken. Toen mijn auto teveel stroom trok zijn ze nog een keer langs geweest om alles na te meten. Dat hebben ze op korte termijn gedaan en dat geeft vertrouwen.
  • Review door Edwin, Den Haag
    Beoordeeld op 13 aug 2023
    Elektrische laadpaal: Reparatie
    Zeer snelle en fijne reactie op de aanvraag en duidelijk kostenplaatje vooraf. Afspraak snel gemaakt en exact op afgesproken tijd. Zal ze zeker voor een volgende klus weer benaderen. Vriendelijke mannen die alles ook weer netjes achterlaten en goede uitleg geven wat ze gedaan hebben en wat de mogelijkheden zijn.
  • Review door Stefan, Berkel-Enschot
    Beoordeeld op 2 apr 2023
    Elektrische laadpaal: Installatie
    Snelle duidelijke communicatie vooraf en de klus erg netjes en kundig uitgevoerd. Fijn contact, het zijn erg vriendelijke, nette heren!
    (Bewerkt op 3 apr 2023)
  • Review door Vincent, Zoetermeer
    Beoordeeld op 12 dec 2022
    Groepenkast installeren of vervangen: Groepenkast installeren of ve...
    - Goede prijs/kwaliteit - Vlotte en duidelijke communicatie - Klus goed uitgevoerd Ik ben goed geholpen door Cotin & de Waard. De vraag was of zij onze meterkast konden uitbreiden of geheel vernieuwen. Ik heb hiervoor 2 opties gekregen en 2 duidelijke offertes, wat heel fijn was. De opdracht zelf is voor zover ik kan beoordelen goed en snel uitgevoerd. En achteraf is duidelijk uitgelegd hoe de meterkast nu ingesteld staat.
    (Bewerkt op 13 dec 2022)
  • Review door Glenn, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 11 dec 2022
    Elektrische laadpaal: Installatie
    Vriendelijke gasten! Netjes te woord gestaan en top werk afgeleverd. Laadpaal goed en netjes in de grond gezet en gemonteerd.