Correa Installaties

Correa Installaties beoordelingen (36)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 31 jan 2019
    kraan lekkage verhelpen
    Deskundig, snel en punctueel!
  • Review door Jan, Leiderdorp
    Beoordeeld op 23 jan 2019
    Install or replace radiators: 1 radiator; Nieuwe radiatoren plaatsen
    Giovanni gevraagd om in de badkamer een design radiator te plaatsen met onderblok. Je merkt aan alles dat dit een zeer ervaren cv monteur is. Uren en kosten duidelijk en eerlijk opgegeven. werkzaamheden zeer zorgvuldig en netjes uitgevoerd. Je kunt je opdracht zonder zorgen aan deze persoon toe vertrouwen
  • Review door Samantha van Duijne

onderhoud CV- Ketel Reiningen van mechanische ventilatie

Onze ketel heeft door dit bedrijf een onderhoudsbeurt gekregen. Netjes en professioneel uitgevoerd. Vriendelijke man.
  • Review door Amber Lagas
    Beoordeeld op 11 jan 2019

- Vervangen van een VR-ketel voor een HR- ketel - Concentrisch Rookgas afvoer aangelegd

Gio leverd voor een goede prijs goed werk met een vriendelijke glimlach! Enorm tevevreden.
  • Review door Martesano Biliosa
    Beoordeeld op 11 jan 2019

- Vervangen Cv- Ketel. - Warm water & gasleidingen vervangen - Installeren van inbouw kranen voor de douch

Ik geef Gio een 10+ voor zijn werk. Het is een hele rustige harde werker die weet waar hij het over heeft. Hij adviseert en denkt mee. Hij komt zijn afspraken na en hij is duidelijk in zijn communicatie. Gio zal mijn persoonlijke cv onderhouder en alles wat daarmee te maken worden. Hij heeft alles nieuw aangelegd en wij super tevreden met zijn werk. Ik raad iedereen aan om hem de klus te laten klaren. Verder is hij een zeer vriendelijke persoon die het werk met heel veel passie uitvoert. Je bent van harte welkom om langs te komen om zijn werk met eigen ogen te zien.
  • Review door Martijn Klaassen
    Beoordeeld op 11 jan 2019

Renovatie Complete huis - Sanitaire - Gas installatie - Mechanische ventilatie -Centrale verwarming installatie

Betrouwbare, snelle en vooral eerlijke service !!! Stond snel voor me klaar... zeker een aanrader ... prijs kwaliteit is echt fantastisch!