Coolwijk Onderhoud

Coolwijk Onderhoud beoordelingen (118)

Beoordeeld op 1 feb 2022
    Dakrenovatie: +/-10 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    De communicatie, het offertetraject en de uitvoering van het werk als plezierig ervaren. De heren denken mee met de klant, en zijn vriendelijk. Ter plekke bleek het hout niet meer in goede staat; na akkoord op meerwerk dit ook erbij gepakt.
  • Review door Alparslan, Silvolde
    Beoordeeld op 28 jan 2022
    Dakrenovatie: 10 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Het dak van mijn aanbouw had helaas een lekkage en deze goede mensen hebben het dak voor een mooie prijs vervangen. Top kwaliteit mannen!
  • Review door M., Naarden
    Beoordeeld op 15 jan 2022
    Dakrenovatie: 8 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Betreft renovatie schuurdak (7m2) en schoorsteenplaat. De beide heren reageerden snel, konden de klus op zeer korte termijn uitvoeren en informeerden ons goed over de werkzaamheden. Ook het meerwerk, de renovatie van de schoorsteenplaat na lekkage door slagregens, is naar wens uitgevoerd. Vooralsnog is het droog en kunnen we het kwalitatieve resultaat nog niet beoordelen, maar wij zien komende regenbuien met vertrouwen tegemoet!
  • Review door Niels, Utrecht
    Beoordeeld op 8 jan 2022
    Dakgoot: Vervangen, Repareren, Verwijderen
    Ben zeer tevreden. Ze konden snel komen en hebben goed werk geleverd. Vriendelijke mannen en prima communicatie.
  • Review door Michael, Almere
    Beoordeeld op 8 jan 2022
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Puntdak
    Fijne en duidelijke communicatie. Mannen die meedenken en verschillende oplossingen voorstellen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 16 dec 2021
    Dak of dakgoot repareren: 5 m²; Dakgoten; Blad vrij/ schoonmaken dak
    Erg positief over de snelheid en het gemak mbt het maken van een afspraak. Onze dakgoten zijn vakkundig gereinigd en we hebben van het resultaat veel foto’s gekregen. Erg blij met het resultaat en de klantvriendelijkheid. Stephan
  • Review door Arie , Hoofddorp
    Beoordeeld op 1 dec 2021
    Dakrenovatie: 16 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Prima. Ze hebben de klus op dezelfde dag afgemaakt.Steeds een goed contact. Vriendelijk en gevoel voor kwaliteit. Alles ziet er netjes uit.
  • Review door Dragan, Utrecht
    Beoordeeld op 19 nov 2021
    Dak of dakgoot repareren: 6 m²; Dak; Reparaties
    De ervaring met dit bedrijf was geweldig. Ze namen contact met me op nadat ik de vacature had geplaatst. Ze kwamen het dak inspecteren en gaven me de offerte. Ze waren niet de goedkoopste, maar wel de meest professionele. Ze belden om te regelen wanneer ze het moesten doen (twee dagen nadat ik ermee instemde dat ze het zouden doen). Ze waren snel, efficiënt en probeerden uit te leggen wat ze aan het doen waren. Uiteraard zal de kwaliteit van het werk getest worden bij de eerste zware regen, maar ik twijfel er niet aan dat het goed is. Ik zou ze aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 17 nov 2021
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; 11 m²; Plat dak
    Zeer vriendelijk en makkelijk in de omgang. Werkzaamheden zeer goed uitgevoerd en volgens afspraak. Zou ze zo weer nemen...
  • Review door Klant van Coolwijk Onderhoud
    Beoordeeld op 7 nov 2021

Dakrenovatie/dakbedekking

Goed en snel geholpen. Fijne communicatie en kwamen zelf ook met goede suggesties.
    (Bewerkt op 8 nov 2021)