Conrads Stucwerken

Conrads Stucwerken beoordelingen (135)

• Review door mismisja, Arnhem
    Beoordeeld op 7 feb 2011

stucwerk, kleine kamer stuccen

Conrad gebeld nav zijn reactie op Werkspot, en hij kon dezelfde week nog het werk doen! Prima vakman, snel en prettig in de omgang. Ons kamertje is netjes gestuct voor een nette prijs.
  • Review door Henk, Ede
    Beoordeeld op 3 feb 2011

glad stuccen stenen binnenmuur

Een aanrader, deze vakman: 1. Hij plaatste snel een bod 2. Bod was niet het laagste, wel concurrerend en bovendien was hij de enige met goede referenties 3. Hij was goed bereikbaar en maakte meteen een concrete duidelijk afspraak over de klus, de prijs en de datum/tijd 4. Alle afspraken kwam hij keurig na 5, Hij leverde goed werk en werkte netjes. 6. Prettig in de omgang Nogmaals, ik kan hem iedereen aanraden!
  • Review door Bertil, Veenendaal
    Beoordeeld op 19 dec 2010

5 m2 muur recht stuccen en 30 m2 spachtelen

Tja, ik vind het nooit eerlijk als mensen ten onrechte worden afgekraakt.
Als ik de reactie hier onder zie en ik kijk hoe Ab bij mij gewerkt heeft dan gaan mijn nekharen overeind staan. Ik kan me niet voorstellen dat een klus met Ab moeilijk loopt als deze man doet beweren. Ook jammer dat hij niet aangeeft wat er aan schort. Aan zo’n referentie heb je als potentiële klant toch helemaal niks. Ab is een vakman puur sang. Een prettige kerel in de omgang, zeer flexibel en denkt uitstekend met je mee. Tevens gebruikt hij alleen de beste materialen. Deze vakman heeft een schat aan ervaring en geeft je prima advies. Ik kan Ab Conrads aan iedereen aanbevelen en bij mijn volgende klus bel ik hem beslist weer!
  • Review door Marc Oostenrijk, Arnhem
    Beoordeeld op 16 sep 2010

Stuccen muren en plafond BG

Ab heeft bij ons zowel het plafond als de wanden strak afgestuct. Resultaat is top. Ab werkt netjes, maakt heldere afspraken en komt deze ook na. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tolkamer
    Beoordeeld op 26 jul 2010

Stuccen muren woonkamer

De samenwerking met Ab verliep prettig! Ab weet wat hij doet, en waar hij het over heeft. Zijn werk is vakkundig, en hij denkt met je mee. Goeie ervaring, bedankt!
  • Review door Wim, Amersfoort
    Beoordeeld op 25 jul 2010

schilderklaar maken van muren en gipsplafond

Ab heeft d de beneden verdieping en bovenverdieping van ons huis geheel gestuct. Het resultaat is prima! Beneden zijn er in de woonkamer en hal, amsterdamse plinten aangebracht en geeft een mooi eindresultaat. We zijn uiterst tevreden met het resultaat en huis is netjes aangeveegd opgeleverd. Ab, bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 23 jul 2010

Tochthal van jaren 30 woning stuccen

Afspraak ter afstemming was snel gemaakt. Volgens afspraak op tijd gekomen en de opdracht vakkundig gedaan. Netjes gewerkt zonder veel beslag op de aanwezigen. Goed opgeruimd en de tochthal netjes achter gelaten. Ondanks hoge moeilijkheidsgraad, goed afgewerkt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 13 jul 2010

Sausklaar stuccen muren en plafond in nieuwe aanbouw plus bestaande...

Goede en aardige vakman, snel , goede prijs en geen poespas
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 6 jul 2010

Stuccen

Onze muur is door Ab Conrads gestuct ivm het plaatsen van een nieuwe keuken. Er zit een mooie haakse hoek in en is superglad gestuct. Alles is precies gegaan volgens afspraak en Ab zelf is een vriendelijke man die vakwerk afleverd. Wij zijn erg tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Putten
    Beoordeeld op 7 jun 2010

wanden superstrak afwerken

Beste Ab, Wij willen jou bedanken voor het vakwerk wat je bij ons hebt gedaan. De wanden en het plafond zijn super strak geworden. Beste mensen Ab is een op en top vakman en zeer flexibel en denk mee en geeft goede raad. Wij kunnen Ab aan iedereen aan raden. Ab nogmaals bedankt !!! Met vriendelijke groeten, Carlo & Simone