Compleet Stucadoorsbedrijf

Compleet Stucadoorsbedrijf beoordelingen (357)

Beoordeeld op 10 nov 2011
    SPOEDOPDRACHT sierpleisteren Amsterdam
    Vorige week heeft Mustapha bij ons de muren van ons appartement naar volle tevredenheid uitgevoerd. Onze opdracht was zeer last minute en Mustapha en collega hebben zich zeer flexibel opgesteld. Het werk is goed afgeleverd en zeer netjes gewerkt. Ook nadat de muur daarna door iemand anders beschadigd was, is Mustapha nogmaals langs gekomen om het te herstellen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 1 nov 2011
    Stuken appartement
    Compleet stucadoorsbedrijf heeft heel net werk geleverd!
    (Bewerkt op 27 mei 2018)
    Beoordeeld op 19 okt 2011
    Stuken van 2 muren in keuken ong 31m2
    Compleet stucadoorsbedrijf heeft keurig gestuct. Mustapha en zijn collega waren netjes op tijd. De (laminaat) vloer is netjes afgeplakt (stucloper) en de heren hebben door gewerkt en strak gestuct voor een goede prijs.Alles conform afspraak. Vriendelijke en nette mannen. Zeker aan te bevelen.
  • Review door C., Almere
    Beoordeeld op 9 okt 2011
    Glad pleisterwerk (strak), Almere
    Compleet stucadoorsbedrijf heeft keurig binnen de tijd strak stucadoorswerk geleverd. Zij hebben de vloer netjes afgedekt en zijn hun afspraken nagekomen.
    Beoordeeld op 1 okt 2011
    Woonkamermuur stuken 16m2
    Vandaag heeft Compleet Stucadoors mijn woonkamer gestuct en ze hebben strak werk afgeleverd voor een zeer scherpe prijs. Mustapha was stipt op tijd en is alle afspraken keurig nagekomen. Aanrader!
  • Review door Thea, Haarlem
    Beoordeeld op 22 sep 2011
    glad stuken slaapkamer
    Keurig op tijd er wordt heel netjes gewerkt en de kamer is prachtig glad gestuukt. Mag terugkomen om de rest van het huis te stuken. Alles naar wens verlopen!
  • Review door E., Santpoort-Zuid
    Beoordeeld op 4 aug 2011
    glad stuc / pleisterwerk
    Wij kunnen ons volledig aansluiten bij alle lovende referenties over dit bedrijf. Een absoluut TOP bedrijf die we van harte bij anderen ook kunnen aanbevelen. Goed strak stucwerk voor een schappelijke prijs. Ook heel fijn vonden wij dat er ‘s morgens niet zo afschuwelijk vroeg gestart werd met de werkzaamheden en er geen harde bouwvakkersmuziek aanstond. Wij zijn enorm tevreden over de klus die Mustapha en zijn collega bij ons gedaan heeft en zullen dit bedrijf zeker weer inhuren als er in ons huis opnieuw gestuct moet worden. Wij geven Musthapha een 10!
  • Review door Jeroen, Haarlem
    Beoordeeld op 19 jul 2011
    Stucadoor gezocht voor maandag 11 juli!
    Wij hadden veel geluk met Mustapha! Door uitval van de geplande stucadoor zochten wij iemand die direct een dag later een kamer kon stukken. Mustapha was toevallig beschikbaar en heeft keurig werk geleverd! We zijn erg blij met het resultaat.
  • Review door Verdonck, Almere
    Beoordeeld op 19 jul 2011
    stucen kamer
    Snel gereageerd op de advertentie. Kon direct andere kamer ook doen. Alles netjes achtergelaten.