Compleet Stucadoorsbedrijf
Compleet Stucadoorsbedrijf beoordelingen (357)
Review door Boudewijn, Amsterdam Beoordeeld op 17 feb 2014Beoordeling: 4 van 5Stucken & glad strijken spack (plafond)Ik had een spac plafond van 40m2 en een aantal muren die Mustafa en zijn compagnon in 1 dag helemaal glad hebben getrokken. Zeer keurig werk, en zelfs het stucken van een extra muur was geen probleem. Zeer flexibele en vriendelijke service. Zeker aan te raden!Review door Joop, Amstelveen Joop, Amstelveen
Beoordeeld op 7 feb 2014Beoordeling: 5 van 5Spagtelputz gladmakenPrachtig werk geleverd. Ging om in totaal 140 m2 aan wanden. Resultaat is prachtig. Mustapha heeft goed meegedacht en ook de kleine puntjes die hij zelf nog zag mooi afgewerkt. Niets dan lof!Review door Maria, Zaandam Maria, Zaandam
Beoordeeld op 18 jan 2014Beoordeling: 5 van 5Woonkamer stukenPerfect uitgevoerde klus; goed bereikbaar, snel beschikbaar, betrouwbaar en het resultaat is prachtig. En dat alles voor een schappelijke prijs!Review door Golberdinge, Nieuw-Vennep Golberdinge, Nieuw-Vennep
Beoordeeld op 12 jan 2014Beoordeling: 4 van 5Review door Ronald, Amsterdam Ronald, Amsterdam
Beoordeeld op 4 jan 2014Beoordeling: 5 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem Werkspot-gebruiker uit Haarlem
Beoordeeld op 15 dec 2013Beoordeling: 5 van 5wanden glad makenHele huis laten stuken, wanden en plafonds. Kon op korte termijn en erg tevreden over het resultaat. Zou compleet stukadoors zeker aanbevelen.Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Beoordeeld op 5 dec 2013Beoordeling: 5 van 5huis stucenprima werk geleverd, ik ben super tevreden. als ik in de toekomst weer een klus heb ga ik zeker weer in zee met Compleet stucadoorsbedrijf.Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Beoordeeld op 18 okt 2013Beoordeling: 3 van 5Stuken plafond en wanden septemberMustapha heeft ons hele huis gestuct. Wij waren meer dan tevreden met het resultaat. Strakke witte muren, het zag er perfect uit! Vandaar ook gevraagd of hij de badkamer en toilet wilde stuken. Badkamer is oke geworden, toilet niet. We dachten dat dit makkelijk bespreekbaar zou zijn, maar volgens Mustapha had hij zoveel materiaal nodig dat hij niet uit zou komen met de kosten. Wij hadden liever gehad dat hij extra geld had gevraagd ipv de muren hobbelig afleveren. Daarnaast viel het ons tegen dat we hem er zelf over moesten bellen en hij toegaf dat het niet mooi geworden was... Helaas probeerde hij het probleem bij ons te leggen en lachte hij het zelfs weg. Er zou geen goede lijm op de muren zitten, maar het probleem is gewoon dat er een te dunne laag opgezet is... Hij gaf aan het overnieuw te willen doen, maar wel pas over ongeveer 1,5 maand (wc van 5 m2) wat voor ons geen optie is. We hebben 40,- korting op het werk.. Wat niet in verhouding tot de extra kosten die we maken om een nieuwe stukadoor te laten komen en het werk op het toilet te herstellen. Wij zijn teleurgesteld en begrijpen niet dat een vakman die zoveel goed werk heeft verricht zo een klus wil afsluiten.Reactie van de vakman:
Ik vind het heel verwarrend jullie referentie, jullie zijn tevreden over het hele huis 2m2 behalve dat muurtje van 5m2. Ik heb aangeboden om het opnieuw te doen over 1,5 maand omdat ik op dit moment een hele drukke planning heb. Dat komt ook door het feit dat jullie opdracht een aantal keer verzet moest worden. Tot 5 keer aan toe moest ik mijn planning omgooien om jullie opdracht ertussen te doen. Ik weet niet wat ik anders moet zeggen dan dat ik het opnieuw wil doen. Bovendien snap ik niet waarom er zo een haast is dat jullie niet kunnen wachten. In het toilet hoeft niks anders gedaan te worden. toilet hangt, tegels zijn klaar dus dat muurtje heeft geen haast. Het kan altijd. Ook al gaat het om 1m2 als ik geen gaatje kan maken in de planning dan lukt het gewoon niet.
Reactie geplaatst 18 okt 2013Review door Amber, Amsterdam Amber, Amsterdam
Beoordeeld op 22 jul 2013Beoordeling: 5 van 5Plafond stucenSuperstrak gestuuct, netjes op tijd en alles opgeruimd!Review door Werkspot-gebruiker uit Naarden Werkspot-gebruiker uit Naarden
Beoordeeld op 3 jul 2013Beoordeling: 4 van 5stuken muren woonkamer en plafondGoed werk geleverd. Aan de afspraken gehoueden over wat meerwerk werd niet moeilijk gedaan. Ze waren keurig op tijd en kwam hun afspraken na.