Compleet Stucadoorsbedrijf

Compleet Stucadoorsbedrijf beoordelingen (357)

• Review door Louis, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 nov 2015
    1 Wand woonkamer / ondergrond beton / circa 11 x 2.7 mtr.
    In één woord: fantastisch! Na een telefonische afspraak was Mustafa stipt op tijd om de klus eerst met eigen ogen te aanschouwen. Ter plekke is besloten om de klus met twee muren uit te breiden i.v.m. Scheurvorming. Op de afgesproken datum van uitvoering waren Mustafa en zijn mannen weer stipt op tijd. De klus werd in een ochtend en een deel van de middag keurig en strak uitgevoerd. Afplakken van vloer en opruimen nadien behoorde ook tot de klus. Het is nu genieten van strakke wanden. Kortom, ik ben zeer tevreden. De klus is voor een nette prijs prima geklaard!!
  • Review door Kris, Haarlem
    Beoordeeld op 9 nov 2015
    32,2 m2 muur en 13,1 m2 plafond
    Na het eerste contact kwamen ze gelijk savonds even kijken naar wat er moest gebeuren en een paar dagen later werd er al gestuct, heb even een tijd gewacht met het geven van een review omdat ik wilde weten hoe het er uit zou zien als de hele kamer af zou zijn, nu alles klaar is ziet het er super uit, als ik weer een stucadoor nodig heb neem ik gelijk met deze contact op
    Beoordeeld op 3 nov 2015
    Stucken muren binnen
    Vakmannen en harde werkers, zou Mustapha zeker aanbevelen.
  • Review door Niels, Almere
    Beoordeeld op 20 okt 2015
    1e verdieping stucen
    Ze hebben bij mij de binnenkomst hal, trapgat, hal 1e verdieping, 3 slaapkamers en trapgat naar zolder gestuct. Dit hebben ze zeer netjes en nauwkeurig gedaan. Ik ben daarom ook zeer tevreden over het resultaat. Ik kan ze zeker aanbevelen en als ik in de toekomst een nieuwe woning heb zal ik me opdracht weer door Compleet Stucadoorsbedrijf laten uitvoeren!!
  • Review door Hans, Alkmaar
    Beoordeeld op 17 okt 2015
    Muren woonkamer stucen c.a 54 m2
    Perfect afgeleverd werk, mustapha en zijn mannen werken netjes en nauwkeurig. Een stuk wand die ik eigenlijk eraf had moeten halen hebben ze zelf eraf gehaald. Top werk mannen en voor een scherpe prijs.
  • Review door Teun, Utrecht
    Beoordeeld op 13 sep 2015
    Stucen van binnenwanden a.s. september
    Mustapha is klantvriendelijk, flexibel, snel en levert kwalitatief goed werk. Na een korte inventarisatie heeft Mustapha zijn team mijn gang, mijn schouw, een 3 bij 3 muur en de gehele keuken gestuct. In de keuken heeft hij zelfs de gaten van de verwarmingsbuis netjes rondom gestuct. Ik ben erg tevreden. Review is nog wel onder voorbehoud van duurzaamheid van het gebruikte materiaal, mocht dat tegenvallen zal ik dat op een later moment hier plaatsen.
  • Review door Esther, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 sep 2015
    Spagtelputz in slaapkamer
    De heren van Compleet Stucadoorsbedrijf zijn top. Er wordt snel en vakkundig gewerkt. Waren stipt op tijd, dekken alles netjes af en ruimen het ook weer keurig op. Ze zijn zeer zeker aan te raden. Wij gaan volgend jaar zeker weer een klus bij ze uitbesteden.
    Beoordeeld op 12 jul 2015
    Spagtelputz beneden verdieping
    Zeer strak resultaat, voor een scherpe prijs.
  • Review door Wieger, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 jun 2015
    Stucen muren
    Ik kan er kort en bondig over zijn: Perfect. Resultaat is prachtig en zeer nette manier van werken.