Caminada Techniek

Caminada Techniek beoordelingen (80)

• Review door Marloes, Apeldoorn
    Beoordeeld op 5 dec 2018
    Voordeurbel maken
    Hij kwam dezelfde dag het probleem nog verhelpen. Super vriendelijk en kundig
  • Review door Marie-Louise, Apeldoorn
    Beoordeeld op 7 okt 2018
    Internet
    Vriendelijke meneer. Heeft mij erg goed geholpen.
  • Review door Dilo, Zwartsluis
    Beoordeeld op 6 sep 2018
    security camera installeren
    Caminada techniek werkt pro-actief, oplossingsgericht en denkt mee, zowel in kwaliteit als in kosten(besparing). De service is persoonlijk en snel en ze gaan graag een stap verder om voor de klant het optimale te bereiken. Ook bij extra vragen en nazorg wordt geen moeite bespaard. Een top werkend camerasysteem geinstalleerd met adequate functionaliteiten voor een competitieve prijs binnen een week na contact. Bravo!
  • Review door Emre, Arnhem
    Beoordeeld op 28 aug 2018
    Camera en deurcodeslot installeren
    Echte vakman. Mike denkt graag met je mee en is ontzettend vriendelijk. Heb je een probleem met je pas gezette camera; dan staat hij voor je klaar! /edit: camera's geven problemen na problemen. Vragen om hulp, zonder hierheen te komen maar op afstand, vraagt Mike 45 euro. Nu ben ik zelf ook IT'er. Het vragen van 45 euro voor het maken van een gebruikersaccount? Het beeld is ook nog eens achteruit gegaan.
    (Bewerkt op 2 aug 2019)
  • Review door Klant van Caminada Techniek
    Beoordeeld op 13 jul 2018

Nieuwe kabel trekken naar deurbel.

Prima ervaring. Mike heeft veel moeite gedaan om een kabel bij ons te trekken. De buis was echter in de spouwmuur weggezakt en daardoor was het niet mogelijk de klus te klaren. Mike heeft veel moeite gedaan om alsnog een oplossing te vinden.
    (Bewerkt op 16 jul 2018)
  • Review door Sjaak Coolen
    Beoordeeld op 11 jul 2018

Realiseren van tv mogelijkheid buiten onder de carport

Vriendelijk , goede kennis , komt voorbereid op de afspraak , gaat niet weg voor het oké is dus een echte aanrader.
    (Bewerkt op 12 jul 2018)
  • Review door Klant van Caminada Techniek
    Beoordeeld op 11 jul 2018

Installeren van 2 camera's buiten aan de woning en een monitor binnen om het beeld van de camera's te zien.

Ik ben zeer te vreden over de kwaliteit van de camera’s . Mike heeft zijn werk goed en netjes afgewerkt . En heeft ook goede advies gegeven . Wij zijn er blij mee wat Mike voor werk heeft geleverd
    (Bewerkt op 12 jul 2018)
  • Review door Tokan Ata
    Beoordeeld op 18 jun 2018

Het aanleggen van Camera's en het aanpassingen van de beveiliging en de WiFi

Ik wou graag een uitbereiding van mijn camera- en beveiligingssysteem en de een oplossing voor de WiFi in het café, na een duidelijk verhaal van de mensen van Caminada Techniek over welke camera’s en sensoren en hoe ik overal wifi in het café en wat het allemaal ging kosten, is het geheel naar wens geïnstalleerd en uitgevoerd.
    (Bewerkt op 19 jun 2018)
  • Review door Kim Telgen
    Beoordeeld op 18 jun 2018

Mevrouw Telgen advies gegeven over de beste posities van de camera's en het soort camera voor het juiste beeld in en rondom de paardenstallen. Het installeren van de camera's en het bekijken van de beelden op diverse apparaten.

De monteur was erg vriendelijk en heeft ons goed geïnformeerd naar de mogelijkheden van camera beveiliging in onze paardenstal. Hij heeft ons een systeem aangeraden welke goed aansloot op onze wensen. Hij heeft alles netjes achter gelaten. Wij zijn heel tevreden over het aangeraden systeem en zeker over de prijs/ kwaliteit verhouding
    (Bewerkt op 19 jun 2018)