Bulit Bouwbedrijf

Bulit Bouwbedrijf beoordelingen (263)

• Review door Anaira, Monster
    Beoordeeld op 16 sep 2020
    Stucen: Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken
    Peter deed het beter dan we hadden verwacht. Hij focust echt op de details en presenteert een perfect resultaat. Hij heeft de afwerking op ons plafond gerepareerd en dit ook gedaan waar het moeilijk was om het er goed uit te laten zien, maar dat is hem gelukt. Hij denkt met je mee door het huis en heeft een positieve sfeer. Hij was altijd op tijd en voltooide het werk op de geplande tijd. Hij vond het ook niet erg om tussendoor wat veranderingen aan te brengen (omdat we niet voorbereid waren) en kwam zelfs op zaterdag weer aan het werk om het helemaal af te maken. We raden Peter aan als stucadoor!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maassluis
    Beoordeeld op 9 sep 2020
    Stucen: 33 m2 wanden
    keurig werk geleverd, ook duidelijk gevraagd wat wij verder met de muur wilde doen zodat hij het goed kon klaar maken voor de volgende stap!
  • Review door Roos, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 28 aug 2020
    Stucen: 17 m2 plafonds
    Petar heeft mooi werk geleverd (stucen plafonds gang en slaapkamer) en zeer netjes gewerkt. Alles werd netjes afgeplakt en overlegd. Wat erg prettig was is dat hij op korte termijn beschikbaar was. Ik zou Petar gelijk weer inhuren :D
  • Review door Jack, Kwintsheul
    Beoordeeld op 25 aug 2020
    Stucen: 10 m2 wanden; 36 m2 plafonds
    Wij zijn erg tevreden met het werk dat is uitgevoerd. Stucwerk aan woonkamer plafond en muren is prachtig uitgevoerd, goede afspraken gemaakt en vriendelijke, hardwerkende mensen. Contact met Peter was erg prettig, kortom: aanrader!
  • Review door Jeroen, Den Haag
    Beoordeeld op 24 aug 2020
    Stucen: 30 m2 wanden
    Zeer netjes gewerkt en superstrak gestuct Vriendelijke mannen, zeker aan te raden
  • Review door Leo, Numansdorp
    Beoordeeld op 20 aug 2020
    Stucen: Slaapkamer(s)
    Super werk afgeleverd! Echt een aanrader. 2 slaapkamers en een badkamer in 2 dagen, klasse. Werkt heel netjes, is vriendelijk, Nederlandse taal is lastig maar begrijpt je voldoende.
  • Review door Ashley, Numansdorp
    Beoordeeld op 18 aug 2020
    Stucen: 17 m2 wanden
    SUPER! Echt heel erg tevreden! Trapgat en de hal laten doen. Datum en tijd afgesproken van te voren, kwamen met z’n 2e en waren goed op tijd. Beleefde, hardwerkende mannen. Hebben veel tijd besteedt aan het afplakken van alles alvorens te gaan stucen. Na het werk de hal en de trappen netjes en schoon achtergelaten! Al het afval hebben ze meegenomen en zelfs een doekje over de randjes waar wat stucwerk op zat. Schoenen deden de mannen uit als ze naar plekken gingen waar het niet afgeplakt was (water halen in de keuken voor het werk bijvoorbeeld). Stucwerk is prachtig glad en egaal. Bewonderenswaardig hoe strak ze tegen het plafond gestuct hebben. Deze wilde we namelijk laten hoe die was. Echt een aanrader en tot de volgende keer!!
  • Review door Jeremiah, Schiedam
    Beoordeeld op 13 aug 2020
    Binnenschilderwerk: 40 m2 plafonds
    Wij zijn blij met het resultaat. Mooi schilderwerk van muren en plafond. Alles ziet er netjes en strak uit. Wij denken er aan Petar ook voor een volgende klus in te schakelen.
  • Review door Iris, Voorburg
    Beoordeeld op 13 aug 2020
    Stucen: 40 m2 wanden
    Petar heeft bij ons een stuc- en schilderkunst uitgevoerd. Zeer fijne en betrouwbare man. Werkt schoon. Heel tevreden over het resultaat. Hij heeft ook nog wat extra plekken meegepakt, overleg goed mogelijk. Wij gaan hem zeker bellen voor een volgende klus.