Ik ben echter super tevreden over Petar en zijn team. Hij heeft alles wat je van een vakman mag verwachten. Hij is eerlijk en betrouwbaar, reageert snel. Zijn prijs is heel redelijk en de kwaliteit van het stucwerk geweldig. Daarnaast is hij ook nog een heel vriendelijk en beschaafd. Jammer dat ik het verfwerk inmiddels al aan een andere partij heb toegezegd, want anders had ik het ook heel graag door Petar laten doen.
Erg goede ervaring gehad met Bulit. Petar en zijn collega hebben hier een kamertje in zijn geheel gestuct (wanden en plafond). Erg snel en vakkundig gedaan, voor een prima prijs. Een aanrader!
Zeer professionele stukadoor. Petar heeft voor ons de wanden in de woonkamer, hal en alle plafonds gestuct en geschilderd. Petar is zeer nauwkeurig in zijn werk, elk hoekje en randje wordt mooi afgewerkt. Goede communicatie, zeer vriendelijk en gaat niet weg voordat de klant tevreden is! Wij zouden Petar zeker aanbevelen.
Wat een goeie ervaring! AANRADER!
Op 1 dec heb ik een afspraak gemaak met Peter. Hij was een uur te vroeg maar besloot te wachten. Een duidelijke afspraak gemaakt en een goeie prijs afgesproken. Op de dag van de afspraak was die ruim op tijd. En wat een vriendelijke man. Werkt netjes en wat een ontzettend mooi strak werk. Het was ongeveer 100m2 aan plafond en wanden. Gaf ons goeie tips en heeft ook nog zonder te vragen gaatjes in de muur gevuld! En kleine stukjes aangestuuct. Wij zijn zo blij met Peter. Heeft alles na afloopt schoongemaakt. Niks is teveel. Ik raad Peter dan ook meer aan. Voor de volgende klus bellen wij hem zeker weer op!
Echt een aanrader. Deze jongen komt zijn afspraken na, plakt werkelijk alles goed af en werkt Super netjes. Hij is ontzettend vriendelijk en geeft goede tips. De Nederlandse taal is een klein beetje een barrière, maar hij doet ontzettend zijn best om het te begrijpen en uit te spreken.
Wij hebben de woonkamer en keuken laten stucen (zowel wanden als plafond) en een week later alles laten schilderen. Ziet er onwijs strak. De prijs is gunstiger met de andere partijen waar ik een offerte aan gevraagd hebt.
Als ik een cijfer mag geven op een schaal van 1-10, krijgt hij van ons een 10.