Bulit Bouwbedrijf

Bulit Bouwbedrijf beoordelingen (263)

• Review door marcel, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 5 mrt 2022
    Stucen: 20 m² wanden; Gang, Trap naar 1e verdieping + toilet begane...
    Bulit reageerde snel en kon snel het werk inplannen. Prettig om zaken mee te doen en vriendelijk in de omgang. Dit alles is natuurlijk mooi meegenomen, maar het gaat om het eindresultaat. Wat dat betreft heeft Bulit prima werk geleverd voor een mooie prijs. Voor een volgende klus vraag ik zeker weer een offerte op bij Bulit.
  • Review door Eva, Nieuw-Vossemeer
    Beoordeeld op 23 jan 2022
    Stucen: 9 m² plafonds; Badkamer
    Heel erg blij met het eindresultaat, zit er strak op! Vakkundige en vriendelijke mensen; ik zou ze voor een volgende klus weer vragen.
  • Review door Geert, Vlaardingen
    Beoordeeld op 10 jan 2022
    Stucen: 25 m² wanden; Slaapkamer(s)
    Slaapkamer laten stucen door Bulit, heel erg strak opgeleverd. Bulit kon snel beginnen, afspraken met Petar zijn duidelijk en worden nagekomen volgens afspraak.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Roosendaal
    Beoordeeld op 1 jan 2022
    Stucen: 43 m² wanden; 50 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken
    Super tevreden over Bulit. Zeer netjes gestuukt en alles netjes afgedekt. Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden. Wij vragen hem zeker voor onze volgende stucklus, die nog op de planning staat!
  • Review door Alice, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 28 dec 2021
    Stucen: 20 m² wanden; 40 m² plafonds; Woonkamer
    Wij hebben onze beneden verdieping laten stucen en verven. Deze 2 mannen hebben echt top werk geleverd! De eigenaar reageerde snel en komt afspraken. Spreken gebrekkig Nederlands, maar begrijpen alles en zijn zeer betrouwbaar. Ik ben gewoon naar mijn werk gegaan terwijl ze aan het werk waren. Werken netjes, super glad en perfect geverfd. Prijs/kwaliteit ook aangenaam. Echt super tevreden, kan niet anders zeggen. Kan ze iedereen aanraden.
  • Review door Nelleke, Schiedam
    Beoordeeld op 23 dec 2021
    Stucen: 50 m² wanden; Woonkamer
    Mooie strakke muren, duidelijke afspraken en supersnel de klus geklaard!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 22 dec 2021
    Stucen: 34 m² wanden; 16 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s)
    De muren zijn mooi gestuct! Petar kon snel langs komen om te komen kijken en daarna is alles netjes volgens afspraak uitgevoerd. De communicatie verliep goed. Uiteindelijk was het werk binnen 1 dag al klaar ipv 2. Ik ben erg tevreden!
  • Review door Martijn, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 5 dec 2021
    Stucen: Zolder
    Prima werk afgeleverd. Eerste keer was ik nog niet helemaal tevreden maar Peter was terug gekomen en heeft het netjes afgemaakt
  • Review door Anna, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 2 dec 2021
    Stucen: Gang
    Onze hal is zeer profficioneel gestuct. Zeer aan te raden
  • Review door Maarten, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 30 nov 2021
    Stucen: 67 m² wanden; 37 m² plafonds; Bovenverdieping, 3 kamers
    Ik ben erg blij met mijn keuze voor Bulit Bouwbedrijf. De gehele bovenverdieping is in 3 dagen volledig gestuct (van gisplaat tot gladde muren en plafond). Bulit werkt netjes (eerst alles afplakken met folie), communiceert duidelijk (geeft aan wat het plan is), komt afspraken na (elke dag netjes op tijd) en levert een prima resultaat. De muren en het plafond zijn keurig glad. Bulit is ook buiten de werkdagen goed bereikbaar voor vragen en afstemming (whatsapp), erg prettig.