Bulit Bouwbedrijf

Bulit Bouwbedrijf beoordelingen (263)

Beoordeeld op 4 feb 2023
    Stucen: 15 m² wanden; Woonkamer
    Fijne communicatie, alles volgens afspraak, heel mooi werk afgeleverd!
  • Review door Suzan, Noordwijkerhout
    Beoordeeld op 27 jan 2023
    Binnenschilderwerk: 35 m² wanden; 40 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
    We zijn erg blij met de werkzaamheden van Petar en zijn collega. Het stucwerk van andere stukadoors hebben zij gerepareerd waar nodig en daarna hebben zij onze woonkamer en keuken heel strak geverfd. Zowel de plafonds als de muren. We waren niet thuis de tweede dag, maar dit ging prima met de sleutel overdracht en betaling. Petar is betrouwbaar en levert goed werk. Hij schakelt snel, komt vooraf langs om de situatie te bekijken en een prijs af te stemmen en was vlot beschikbaar voor de opdracht. We zullen hem weer vragen als de rest van de plafonds en muren te geverfd moeten worden tzt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 23 jan 2023
    Stucen: 17 m² wanden; 6 m² plafonds; Slaapkamer(s)
    23m2 gestuuct. Zaterdag op werkspot, zondag is hij komen kijken en maandag heeft hij de klus geklaard. Netjes gewerkt, strakke randen, gladde muren, ook met strijklicht. Bedankt voor het goede werk!
  • Review door Laura, Papendrecht
    Beoordeeld op 8 jan 2023
    Stucen: 60 m² wanden; Slaapkamer(s), Gang
    Snel en super netjes gewerkt. Afspraak gemaakt op korte termijn en alles is goed uitgevoerd en op tijd af. Zeer tevreden over het eindresultaat, zou dit bedrijf daarom zeker aanraden!
  • Review door Myrthe, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 7 jan 2023
    Stucen: 4 m² wanden; 5 m² plafonds; Badkamer
    Snelle reactie en binnen een week was de klus geklaard. Stucwerk ziet er prima uit.
  • Review door G Boer van Daalen, Ridderkerk
    Beoordeeld op 7 nov 2022
    Stucen: 40 m² wanden; Slaapkamer(s)
    Zeer tevreden. Keurig werk geleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerjansdam
    Beoordeeld op 3 nov 2022
    Stucen: 30 m² wanden; 12 m² plafonds; Woonkamer, Gang
    Wat een goede vaklui! Keurig werk geleverd. Alles netjes afgeplakt en weer goed opgeruimd. Deze mensen zijn een aanrader.
  • Review door Boye, Waddinxveen
    Beoordeeld op 29 okt 2022
    Stucen: 34 m² wanden; Gang
    Zeer snel contact en afspraak ingepland. Stucwerk is zeer strak afgeleverd.