Budget Stukadoor
Beoordeling: 4.5 van 54.5581 reviews

• Jan, Haler
    Beoordeeld op 9 jul 2018
    Stukwerk
    Alles volgens afspraak, strak gestuct. Zou ze zeker nog eens vragen.
    (Bewerkt op 9 aug 2018)

Dankuwel voor de mooie review, en ook dank dat u ons heeft aanbevolen aan uw broer! De beste reclame die er is.
    Reactie geplaatst 9 aug 2018
  • Leroy, Echt
    Beoordeeld op 9 jun 2018
    Gang/trappenhuis begane grond + eerste verdieping stukadoren
    Omdat onze gebruikelijke stukadoor door ziekte 3 weken achterstand had en de klok hier tikte vanwege een hoogzwangere vrouw, hebben we ons wederom op Werkspot berust. Daar werden we onder andere benaderd door Dave van Budget Stukadoors. Dave communiceert prettig, kwam al binnen enkele dagen op locatie kijken en kon me een vaste prijs aanbieden. Tevens konden zijn Poolse stukadoors op onze voorkeursdata komen stucen. Vanwege de oude, grove muren en het diepteverschil toch wel een klus die enkele andere stukadoors niet eens aandurfden. De gang is inmiddels gestuct dus we zijn blij dat het nog op tijd heeft kunnen gebeuren. De afwerking kon echter stukken beter, overal zitten kleine gaatjes en putjes en vooral in de hoekjes komen we nog flink aan het schuren. Ook de communicatie ging af en toe 'met handen en voeten', gezien maar één van de 2 stukadoors gebrekkig Nederlands sprak. De stukadoors waren bovendien erg slordig en hebben veel geknoeid. Onze houten trappen hebben het, ondanks dat we deze met behoorlijk stevige folie hadden afgeplakt, flink moeten ontgelden. De andere stukadoors die we over de vloer hebben gehad werkten toch beduidend netter. Al met al is onze ervaring over het algemeen gematigd positief. AANPASSING PER 25-06-2018: Het stucwerk was inmiddels droog dus we konden er afgelopen weekend eindelijk mee aan de slag. Nu het helemaal droog was, ook eens goed/kritisch naar het stucwerk kunnen moeten kijken. Naar aanleiding daarvan de score van recensie toch niet iets naar beneden geschroefd. We hebben ons het laplazerus moeten schuren en plamuren om zowel de muren als plafonds strak te krijgen. Benedenmaatse kwaliteit.
    (Bewerkt op 25 jun 2018)
  • Lind, Heerlen
    Beoordeeld op 18 jun 2018
    Stucadoor schat ongeveer 40m2.
    Mijn ervaring was niet echt optimaal, ze hebben enorm veel rommel gemaakt . de plafon is bekladder veel vlekken erop door het stukadoor werk wat niet nodig was-is..( zie foto) dus extra werk en extra kosten. maar daar heeft hij iets van de prijs afgehaald. Hele slechte communicatie. De jongens begrepen niet echt alles i.v.m. de taal . het waren 2 Poolse jongens... ze zouden alles afdekken zoals vloer enz. dat werd niet gedaan .. het kozijn deur. werd ook niet afgedekt. moest ik ze ook zeggen. de afwerking bij het nieuwe kozijn zouden een stukadoor een gips plank op zetten en daar over heen stukadoren is ook niet gedaan.. ze begrepen je tenslotte niet. met de tuinslag tussen mijn meubels spuiten die buiten afgedekt stonden. en daardoor behoorlijk nat werden. terwijl ze gewoon wat verder in de tuin konden spuiten. Er zou geprimed worden dat was ook de afspraak.. maar ook dat was niet nodig.. nou we zullen het zien over een aantal jaartjes.. maar ja aangezien geen rekening dus kan je ook niet terug vallen.Maar 1 ding weet ik zeker.. ik zou ze nooit aan iemand aan bevelen, ik zou me kapot schamen hoe hun het werk achter lieten. bah bah.. de muren zijn wel glad. en verder zal het zich uitwijzen. Dus nee geen 2de keer meer voor mij.
  • Jeroen, Schimmert
    Beoordeeld op 20 jan 2018
    keuken stucen
    Prettige firma om zaken mee te doen. Afspraken worden netjes nagekomen en communicatie verloopt zonder problemen. De stucadoors zijn vakmensen die netjes en goed werk afleveren. Zeker een aanrader!.
    (Bewerkt op 8 mei 2018)

Top! Dankuwel voor de mooire referentie!
  • Esther, Margraten
    Beoordeeld op 31 jan 2018
    Plafond kitten, primen, verven. Verven wanden. Plafond is 30m2.
    Top! Zou ze zo weer inhuren en zeker aan vrienden en familie aanbevelen. Geen poespas, duidelijkheid, afspraken nakomen en stucwerk plus primen, kitten en verven ziet er gelikt uit. Heb nog een klusje en weet nu al wie dat gaat uitvoeren!
    (Bewerkt op 8 mei 2018)

Heel fijn dat u zo tevreden bent met ons werk! De woonkamer is ook echt mooi geworden met dat nieuwe stucwerk en schilderwerk. Hopelijk tot een volgende keer!
  • Luuk, Roermond
    Beoordeeld op 28 mrt 2018

Dankuwel voor de mooie review en veel woongenot in uw nieuwe woning!
  • Sandra, Landgraaf
    Beoordeeld op 5 sep 2017
    Gang boven en beneden stucen
    Zeer tevreden, goede en vriendelijke vakmensen. De gang ziet er super mooi uit, bedankt
  • Louis, Spaubeek
    Beoordeeld op 5 sep 2017
    Woonhuis muren wit schilderen
    Kan alleen maar lof spreken. Snel en vriendelijk in offertefase. Afspraken met betrekking tot uitvoering nagekomen en flexibel ingespeeld op weersomstandigheden. Vriendelijke en correcte vakmensen die ook goed advies geven en zorgen voor een puik resultaat! Zeker aan te bevelen!!
  • Klant van Budget Stukadoor
    Beoordeeld op 11 aug 2017

Woonkamer / keuken stucen

Hebben goed werk afgeleverd en netjes aan de afspraken gehouden.
    (Bewerkt op 17 aug 2017)

Dankuwel voor uw positieve review! Wellicht tot een volgende keer.
    Reactie geplaatst 17 aug 2017
  • Direck Zdzilowska
    Beoordeeld op 6 aug 2017

Stucen gehele woning

Werk heel goed gedaan. Ik ben zeer tevreden over Budget Stukadoor.
    (Bewerkt op 17 aug 2017)

Dankuwel! Hopelijk mogen we in de toekomst nog vaker voor u werken.
    Reactie geplaatst 17 aug 2017