Omdat onze gebruikelijke stukadoor door ziekte 3 weken achterstand had en de klok hier tikte vanwege een hoogzwangere vrouw, hebben we ons wederom op Werkspot berust. Daar werden we onder andere benaderd door Dave van Budget Stukadoors.
Dave communiceert prettig, kwam al binnen enkele dagen op locatie kijken en kon me een vaste prijs aanbieden. Tevens konden zijn Poolse stukadoors op onze voorkeursdata komen stucen. Vanwege de oude, grove muren en het diepteverschil toch wel een klus die enkele andere stukadoors niet eens aandurfden.
De gang is inmiddels gestuct dus we zijn blij dat het nog op tijd heeft kunnen gebeuren. De afwerking kon echter stukken beter, overal zitten kleine gaatjes en putjes en vooral in de hoekjes komen we nog flink aan het schuren. Ook de communicatie ging af en toe 'met handen en voeten', gezien maar één van de 2 stukadoors gebrekkig Nederlands sprak. De stukadoors waren bovendien erg slordig en hebben veel geknoeid. Onze houten trappen hebben het, ondanks dat we deze met behoorlijk stevige folie hadden afgeplakt, flink moeten ontgelden. De andere stukadoors die we over de vloer hebben gehad werkten toch beduidend netter.
Al met al is onze ervaring over het algemeen gematigd positief.
AANPASSING PER 25-06-2018: Het stucwerk was inmiddels droog dus we konden er afgelopen weekend eindelijk mee aan de slag. Nu het helemaal droog was, ook eens goed/kritisch naar het stucwerk kunnen moeten kijken. Naar aanleiding daarvan de score van recensie toch niet iets naar beneden geschroefd. We hebben ons het laplazerus moeten schuren en plamuren om zowel de muren als plafonds strak te krijgen. Benedenmaatse kwaliteit.