Bouwwensen

Bouwwensen beoordelingen (237)

• Review door MoChaara BV, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 nov 2024
    Tegels repareren: 12 tegels; Muren
    Deze jongen is simpelweg super getalenteerd. Niet lullen maar poetsen mentaliteit. Werkt snel en schoon. Hij heedt mijn toilet Betegelt en Kraan Vervangen. En Badkamer gevoegd. Kortom een topper.

We zijn erg blij dat je het leuk vond. hartelijk dank voor de mooie woorden

Reactie geplaatst 8 nov 2024
  • Review door Niamh Collins, Utrecht
    Beoordeeld op 31 okt 2024

Hartelijk dank voor de 5 sterren

Reactie aangepast 31 okt 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 30 okt 2024
    Toilet renovatie: 10 m²; Staand
    Toilet renovation, ~10m2, perfectly executed. Wall tiles were replaced, water pipes were sticking out and now are nicely hidden behind the wall. Modern sink and warm/cold bidet were also installed. Quick response and delivery, polite and professional specialists, fully recommend.
  • Review door Demi, Den Haag
    Beoordeeld op 18 okt 2024
    Badkamer, binnenmuur en vliering
    We zijn erg blij met onze mooie nieuwe badkamer. Snelle communicatie en het was binnen een maand klaar ! Super!

Demi Ik ben erg blij dat je gelukkig bent. hartelijk dank voor de mooie woorden

Reactie geplaatst 18 okt 2024
  • Review door Chris Smit , Amsterdam
    Beoordeeld op 15 okt 2024
    Toilet renovatie: 1 m²; Hangend
    Bij ons is de toiletruimte verbouwd. George en zijn mannen zijn echte vakmensen, luisteren goed naar de wensen en ze dragen echt zorg dat het eindresultaat perfect is. Ik kan Bouwwensen van harte aanbevelen.
  • Review door Paul, Den Haag
    Beoordeeld op 10 okt 2024
    Badkamer: 7 m²; Complete renovatie
    Als ik 10 sterren kon geven zou ik het ook doen. Waarom? Ze werken goed en zijn betrouwbaar. Ze weten wat ze doen en blijven in communicatie gedurende het proces. Ook als iets niet gaat zoals verwacht zijn ze oplossingsgericht en bereid de stap extra te zetten. Ik zou iedereen Georgios en zijn mensen aanraden.

We zijn erg blij dat je het leuk vond, hartelijk dank voor je mooie woorden

Reactie geplaatst 10 okt 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Duivendrecht
    Beoordeeld op 5 okt 2024
    Badkamer: 3 m²; Complete renovatie
    Prachtig en zo snel! We zijn ontzettend blij met wat Giorgos en zijn jongens gedaan hebben. Binnen een week was de badkamer én WC af. Geweldige service. Giorgos is zeer goed bereikbaar, reageert altijd snel dit is ook heel erg fijn. Bedankt!

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. We zijn erg blij dat je het leuk vond

Reactie geplaatst 6 okt 2024
  • Review door Albert, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 sep 2024
    Badkamer: Complete renovatie
    Het werken met dhr Georgios was van begin tot eind een fantastische ervaring. Hij gaf waardevol materiaaladvies tijdens zijn eerste bezoek om mijn huis te inspecteren en voltooide de badkamer- en toiletrenovatie op tijd. De renovatie is met veel aandacht voor detail en kwaliteit uitgevoerd. Het team van dhr Georgios is zeer professioneel; Zij leveren niet alleen uitstekend werk, maar zorgen er ook voor dat de ruimte achteraf grondig wordt gereinigd. Als u uw huis wilt renoveren, hoeft u niet verder te zoeken. Dhr Georgios is betrouwbaar en komt altijd zijn beloften na.

Albert, ik ben erg blij dat je tevreden bent over mij. hartelijk dank voor de mooie woorden

Reactie geplaatst 21 sep 2024
  • Review door Denise, Uithoorn
    Beoordeeld op 18 sep 2024
    Badkamer: 5 m²; Complete renovatie
    Georgios en zijn team hebben onze badkamer echt fantastisch mooi gemaakt. Geen enkele vraag was te gek en alles is tot in de puntjes afgewerkt. Ze moesten een week later nog een keer terugkomen om de douchewand te installeren omdat wij deze verkeerd geleverd hadden gekregen. Dit was voor Georgios geen enkel probleem en een dag later stonden ze voor de deur. We hebben inmiddels veel mensen via werkspot in huis gehad vanwege onze verbouwing maar ik zou Georgios aan iedereen aanbevelen. Goede prijs voor top werk.

We zijn erg blij dat alles naar wens is geweest, hartelijk dank voor uw mooie woorden

Reactie geplaatst 18 sep 2024