Bouwservice BP

Bouwservice BP beoordelingen (65)

• Review door Ben, Zuidlaren
    Beoordeeld op 11 okt 2015
    vervanging bitumen op aanbouw 60m2
    Uitermate tevreden over het werk. Super gedaan Anand, bedankt
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Stadskanaal
    Beoordeeld op 25 mrt 2015
    Plat dak, dakleer vervangen 9x3 meter
    Goed werk geleverd,zijn tevreden over het resultaat.
  • Review door Thomas, Veendam
    Beoordeeld op 29 sep 2014
    +\- 35 m3 dakbedekking vervangen zsm
    Bouwservice BP heeft op korte termijn het lekkende dak van onze garage/bijkeuken vervangen. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en de mannen die het werk verricht hebben. Alles is binnen een kleine 2 dagen vervangen en keurig schoon achter gelaten! Kortom, een fijne ervaring die wij zeker zullen delen met familie en vrienden!
  • Review door Siert en Anneke
    Beoordeeld op 5 sep 2014

Dit is een aanbouwproject. Deze aanbouw heeft meer ruimte gecreëerd voor de woonkamer en heeft ruimte geboden voor een bijkeuken. De terrasdeuren en kozijnen heb ik zelf gemaakt.

Onze ervaring met BP Bouwservice is uitstekend. We hadden gelijk het vertrouwen dat het goed zou komen ook naar aanleiding van de positieve reacties op werkspot. Ze hebben bij ons er een stuk bij aan geplaatst aan de achterkant. Dit is prachtig gedaan en we zijn dan ook zeer trots dat we deze mensen bij ons aan het werk hebben gehad. Je ziet dat ze plezier hebben in hun werk, en dat het vakmanschap er van afstraalt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 20 dec 2013
    (Bewerkt op 15 mrt 2019)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bellingwolde
    Beoordeeld op 13 nov 2013
    vervangen raamkozijnen
    In goed overleg met Anand hebben we besloten 7 kozijnen geheel te vervangen door nieuwe kozijnen met HR++ glas. We zijn heel tevreden over het contact met en de uitvoering door Anand. Hij is prettig in de omgang, denkt mee, levert goed werk en doet dat voor een faire prijs.
  • Review door Marten, Winschoten
    Beoordeeld op 29 sep 2013
    vervanging van de dakbedekking
    Een naar tevredenheid uitgevoerde klus. Een prettige communicatie en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Review door Dirk, Delfzijl
    Beoordeeld op 12 jul 2013
    vergroten van de woonkamer
    Bouwservice Bp is een super bedrijf! Hij heeft ons zeer goed geholpen en het geleverde werk is erg goed! Harde werkers en gezellig. Voor een extra klusje was ook ruimte en geen probleem. Wij hebben het geleverde werk, mensen, communicatie kortom alles als zeer positief ervaren en wij raden hun ten zeerste aan en zullen in de toekomst absoluut hun weer vragen. Top bedrijf!
  • Review door pieter, Winsum
    Beoordeeld op 25 mrt 2013
    vervanging dakleer
    Zeer snel en netjes gelegt. Mijn complimenten.
  • Review door Carina, Delfzijl
    Beoordeeld op 9 dec 2012
    Vervangen plat dak ca 46m2
    Een zeer goede en snelle service! Het dak is snel en zeer netjes vervangen. Voor een volgende klus zullen we Anand zeker weer om hulp vragen.