BOUWFOORT

BOUWFOORT beoordelingen (37)

• Review door Marieke, Tiel
    Beoordeeld op 21 mrt 2013
    Op maat maken en afhangen 2 binnendeuren
    Reijer heeft deze opdracht voor ons uitgevoerd naar volle tevredenheid! Het was een lastige klus vanwege de enorm scheve kozijnen maar Reijer heeft de deuren er perfect in gekregen. Top vakman!
  • Review door Matthijs, Tiel
    Beoordeeld op 6 aug 2012
    Dakraam plaatsen
    Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met reijer, eerst netjes langs geweest om de situatie te bekijken, denkt mee in het belang van zijn klant. Wij hebben twee dakramen laten plaatsen , doordat het werk langer duurde dan normaal (mede door dakconstructie) is reijer zelfs nog teruggekomen in de avonduren. verder telkens alles netjes opgeruimd en afgewerkt en het afval meegenomen!
  • Review door Arno, Zetten
    Beoordeeld op 14 mei 2012
    aanbouw achter het huis
    De aanbouw is uitgevoerd door Bouwfoort. Reijer heeft dit samen met zijn mensen uitstekend gedaan. Alles is vakkundig uitgevoerd en ik ben dan ook meer dan tevreden met het eindresultaat. Ik zal dan ook iedereen die een klus heeft Bouwfoort aanbevelen. Alles is volgens afspraak verlopen.
  • Review door Marnix, Geldermalsen
    Beoordeeld op 3 apr 2012
    Het plaatsen van 3 Fakro dakramen.
    Uiteindelijk is de opdracht op ons verzoek aangepast naar het plaatsen van 2 Fakro dakramen. Zojuist na thuiskomst uit ons werk blij verrast met het goede vakwerk dat Reijer geleverd heeft: we zijn erg content met het door hem geleverde werk! Daarbij is hij helder in de communicatie en het in het maken van afspraken en heeft hij op ons een zeer betrouwbare indruk achter gelaten. Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen. groeten, Marnix en Wietske Geldermalsen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 30 mrt 2012
    Reparatie gebroken dorpel
    Het contact met Reijer van 't Foort van Bouwfoort verliep prettig. Afspraken werden goed nagekomen. Er ontstond enige vertraging door problemen bij de bestelling van de dorpel. Maar het werk werd vakkundig uitgevoerd, waarbij extra werkzaamheden zonder extra kosten werden uitgevoerd. Kortom een aanrader!
  • Review door Marcel, Tiel
    Beoordeeld op 19 mrt 2012
    Dubbel glaszetten
    Wederom heeft Reijer keurig werk afgeleverd.....................Netjes op tijd. En ook hier meedenken, wij hadden zelf een nieuwe achterdeur ingepland, Reijer gaf direkt aan, dat dit niet nodig was....NETJES
  • Review door Marcel, Tiel
    Beoordeeld op 6 mrt 2012
    Badkamer renovatie
    Na diversen offerte's binnen gekregen en de vaklui over de vloer, waren wij het vrij snel eens. De uitstraling en VOORAL het meedenken en de rust die Reijer uitstraald, was voor ons het teken om met Bouwfoort in zee te gaan. Ook zijn offerte was vlijmscherp. Het geven van advies, waardoor de offerte en de totale kosten behoorlijk zakte was ook een grote plus !! De badkamer is top opgeleverd !!! Zelfs de problemen welke ik had, met mijn eigen klus,,werden door Reijer..daadkrachtig opgepakt..... Alles werd ruim binnen de tijd geleverd... Wij kijken uit naar de volgende klus, welke Reijrt ook gaat uitvoeren bij ons
  • Review door gerrit, Tiel
    Beoordeeld op 5 mrt 2012
    Leveren en plaatsen achterdeur
    Alweer bouwfoort gereageerd op een klus. netjes de deur opgemeten!(kozijn loopt schuin af oude huis) Foto van de deur laten zien. Na akkoord van ons de deur binnen enkele uren geplaatst. Voorzien van tochtstrips en nieuwe dorpel. Werkt netjes (ruimt netjes op!)Dat viel mij op!!!! De prijs viel reuze mee Kortom een nette vakman die verstand heeft van het geen wat die doet! Echt een aanrader
  • Review door gerrit, Tiel
    Beoordeeld op 5 mrt 2012
    leveren van schappen kast op maat
    Bouwfoort is geweest en de maten opgenomen.Denk goed mee. Prijs was niet te duur. Netjes vakkundig geleverd. De kast is naar wens geleverd en super netjes gemaakt. Een goede vakman die verstand heeft van het werk